Kuva: AOP

Lady Gaga lauloi Bidenin virkaanastujaisissa upeassa asussa - huomasitko puvun symboliikan?

21.01.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Lady Gaga esitti Yhdysvaltain kansallislaulun asussa, jolla oli vahva rauhan sanoma.

Lady Gaga, 34, lauloi Yhdysvaltain kansallislaulun presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa keskiviikkona. Naisen upea tulkinta The Star-Spangled Bannerista otettiin riemuiten vastaan sosiaalisessa mediassa, ja myös naisen tyyliä on ylistetty.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu Gaga oli valinnut tilaisuuteen asun, joka sopi tilaisuuden yleiseen arvokkuuteen. Nainen esiintyi Schiaparelli-muotimerkin asussa, joka oli suunniteltu varta vasten häntä varten. Merkin luova johtaja Daniel Roseberry on kuvaillut asua ”rakkauskirjeeksi maalle, jota kaipaan niin paljon”. Roseberry on kotoisin Yhdysvalloista mutta asuu Pariisissa.

(kuva: AOP)

Lady Gaga esiintyi laivastonsinisessä kašmirvillaisessa takissa ja yltäkylläisessä punaisessa silkkisessä hameessa. Katseenvangitsijana asussa oli suuri kullanvärinen koriste rintamuksessa. Koriste esitti kyyhkystä kantamassa oliivinoksaa. Sekä kyyhkynen että oliivinoksa ovat tunnettuja rauhan symboleita, joten Lady Gaga teki selväksi puvullaan pyrkimykset tuoda kansakunta yhteen. Myös Joe Biden korosti ensimmäisessä puheessaan kansan yhtenäisyyden merkitystä.

(kuva: AOP)

Lady Gaga kertoi esityksensä alla Twitterissä, että virkaanastujaisissa laulaminen on hänelle suuri kunnia.

”Haluan tunnustaa menneisyytemme, toimia parantavana voimana nykyisyydessämme ja olla intohimoinen tulevaisuuttamme kohtaan. Tulevaisuudessa työskentelemme yhdessä rakastavasti. Laulan kaikkien tässä maassa asuvien sydämiin”, Gaga kirjoitti Twitterissä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lady Gaga oli näkyvä Joe Bidenin vaalikampanjan tukija. Bidenin virkaanastujaisjuhlallisuudet houkuttelivat monia maailmantähtiä mukaan. Gagan lisäksi myös Jennifer Lopez esiintyi itse virkaanastujaistilaisuudessa, ja tilaisuuden jälkeisessä Celebrating America -konsertissa esiintyivät muun muassa Katy Perry, Justin Timberlake ja Bruce Springsteen.

Lue myös: Donald Trumpin kerrottiin jättäneen Joe Bidenille viestin - some innostui ja vitsejä syntyi

Lue myös: Ennustiko Simpsonit Kamala Harrisin virkaanastujaislookin? Paljonpuhuvat kuvat leviävät

Lähde: Harper's Bazaar

Kilpailut

Uusimmat