Kuva: Senja Rapila

Sara Forsberg laihdutti 20 kiloa ja jakoi muodonmuutoskuvia - "Ei ole mitään salaisuutta"

11.01.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Tubettaja-laulaja kertoo videolla vinkkinsä pysyvään elämäntapamuutokseen.

Laulaja ja somevaikuttaja Sara Forsberg, 26, on kertonut YouTube-videolla muodonmuutoksestaan. Hän kertoo laihduttaneensa viimeisimmän kahden ja puolen vuoden aikana noin 20 kiloa. Hän kertoo, ettei punninnut itseään painavimmillaan, joten 20 kiloa on pelkkä arvio.

Forsberg kertoo, että resepti muodonmuutokselle oli lopulta yksinkertainen.

- Ei ole mitään salaisuutta. Syö vähemmän roskaa ja treenaa. Älä näännytä itseäsi, Forsberg sanoo videolla.

Nainen kertoo, että on tärkeää löytää itselleen sopiva liikuntamuoto, jonka harjoittaminen on oikeasti hauskaa. Hänelle toimiviksi osoittautuivat pitkät kävelylenkit luonnossa ja kotona tehdyt treenit. Viime aikoina Forsberg on myös käynyt kuntosalilla.

Ruokavaliossaan nainen kokeili parin kuukauden ajan pätkäpaastoa (intermittent fasting), jossa osa viikosta syödään normaalisti ja joinain päivinä paastotaan. Pääosin hän on kuitenkin noudattanut perinteisempää ruokailumallia eikä ole myöskään täysin kieltänyt herkuttelua itseltään.

- Jos mielihaluilleen ei koskaan anna periksi, se kyllä kostautuu jossain vaiheessa, Forsberg toteaa.

Hän uskoo, että hänen muodonmuutoksessaan tärkeä rooli oli myös sillä, ettei hän punninnut itseään kahteen vuoteen eikä näin ollen tuijottanut numeroita laihdutuksessaan. Elämänmuutos syntyi luonnollisten rutiinien kautta.

- Joku voisi sanoa, että 20 kiloa kahdessa ja puolessa vuodessa on hidasta edistymistä, mutta pitkän ajan edistyminen tuottaa pitkäaikaisia tuloksia, Forsberg sanoo.

Sara Forsberg jakoi videollaan myös kuvia muodonmuutoksensa varrelta. Pääset katsomaan videon alta tai tästä linkistä.

Forsberg on aiemminkin kertonut painonvaihteluistaan. Vuoden 2018 keväällä nainen kertoi lihoneensa yli 22 kiloa elämän rankkojen vaiheiden ja masennuksen seurauksena. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Sara Forsberg antoi rehellisen tilannepäivityksen musiikkiurastaan: "Alan menettää motivaatiota"

Lue myös: Sara Forsberg lisäsi painoilla treenaamista ja sai tuloksia nopeasti - ennen-jälkeen-kuvat someen

Kilpailut

Uusimmat