Kuva: YouTube / Disney

Disneyn uutuusanimaatio kerää hehkutusta: "En pysty lopettamaan itkemistä... Niin koskettava!"

29.12.2020 20:15 - Lauri Kujanpää

Sielun Syövereissä on nyt katsottavissa Disney+-palvelussa.

Disney+-palvelussa on julkaistu uusi animaatioelokuva Sielun Syövereissä, jonka on tehnyt tunnettu Pixar Animation Studios. Pixar muistetaan muun muassa Toy Story -elokuvasarjasta.

Elokuva kertoo Joe Gardnerista, joka toimii musiikkiopettajana peruskoulussa. Mies saa elämänsä tilaisuuden, mutta hän päätyykin ihmeelliseen paikkaan, jossa sielut saavat luonteensa ja taipumuksensa ennen syntymistään maapallolle.

Koko perheelle suunnattu Sielun Syövereissä on ehtinyt keräämään jo huiman määrän positiivisia kommentteja sosiaalisessa mediassa. Jotkut nimeävät animaation jopa kaikkien aikojen parhaaksi elokuvaksi.

"Olen shokissa, sillä elokuva kosketti niin paljon. Kiitos Pixar mestariteoksesta, joka opettaa intohimoa ja elämää", kirjoitti eräs Twitter-käyttäjä.

"Katsoimme lasten kanssa elokuvan eilen. En voi uskoa, kuinka kaunis se oli ja kuinka upeita keskusteluja saimme lasteni kanssa", kommentoi toinen.

"Elokuva antaa niin hyvän opetuksen, että se kannattaa katsoa jo sen takia. Jos minulta kysytään, kyseessä on ehkä paras elokuva koskaan", hehkutti kolmas.

"Katsoin juuri elokuvan ja en pysty lopettamaan itkemistä. Niin koskettava!" ylisti neljäs

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Star Warsien myyminen Disneylle oli elokuvien luojalle kivulias paikka - "Ainoa oikea ratkaisu"

Lue myös: Disney+ ottaa K-16-elokuvat valikoimaan ja nostaa hintaa - loppuuko hilpeyttä herättänyt sensuuri?

Lähde: Disney, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat