Kuva: All Over Press

Sofia Vergara joutui perheineen vainoajan kohteeksi - "He pelkäävät"

27.11.2020 10:15 - Senja Rapila

Näyttelijäperhe on järkyttynyt jatkuvasta häiriköinnistä.

Näyttelijäpariskunta Sofia Vergara, 48, ja hänen aviomiehensä Joe Manganiello, 43, ovat joutuneet ikävään tilanteeseen, uutisoi Daily Mail. Lehti nimittäin osaa kertoa, että pariskuntaa ja Vergaran aikuista lasta, 29-vuotiasta Manoloa, piinaa vainoaja, joka ei jätä perhettä rauhaan.

Kerrotaan, että perhe ja Vergaran tuottaja-ystävä Luis Balaguer ovat hakeneet lähestymiskieltoa miehelle, joka norkoilee perheen pihapiirissä. Mies pidätettiin aiemmin luvattomasta oleskelusta perheen talon luona. Balaguer on amerikkalaislehti TMZ:n mukaan kertonut, että Vergara ja Manganiello pelkäävät sitä, että heidän elämäänsä häiritään jatkuvasti.

Oikeuden dokumenteissa todetaan, että mies on henkisesti epävakaa, mutta on myöntänyt vainonneensa perhettä. Oikeuden tuomari on määrännyt, että miehen tulee pysyä vähintään 90 metrin päässä Vergarasta, tähden pojasta, Manganiellosta sekä tuottaja Balaguerista.

Perhettä vainoavalla miehellä on jo useita lähestymiskieltoja eri henkilöitä kohtaan. Mies on myös pidätetty useasti perheväkivallan vuoksi.

Sofia Vergaran ja Joe Manganiellon kodin edustalta otettu kuva. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Sofia Vergaran pitsinen iltapuku kerää kehuja someväeltä - räväkkä kasvomaski kruunaa juhlalookin

Lue myös: Sofia Vergaran kohtelu Ellen DeGeneresin haastatteluissa tyrmistytti - nyt näyttelijä kommentoi

Lue myös: Sofia Vergaran lomakuvat saivat someväen hullaantumaan: "Mikä tyrmäävä pariskunta!"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat