Kuva: AOP

The Crown -tähti joutui sairaalaan kesken kuvausten - yksi kohtaus oli keholle liikaa

16.11.2020 18:45 - Reija Saarinen

Emma Corrin näyttelee sarjassa prinsessa Dianaa.

Näyttelijä Emma Corrin, 24, kertoo tuoreessa haastattelussa joutuneensa sairaalaan kesken The Crown -sarjan kuvausten. 

Corrinin mukaan Espanjassa kuvattu uima-allaskohtaus oli hänen keholleen liikaa ja se johti lopulta sairaalakäyntiin. 

- Olen astmaatikko ja olin kärsinyt jo tovin yskästä. Eräs kohtaus täytyi kuvata kylmässä uima-altaassa. Kyseisen kohtauksen kuvaaminen oli rankkaa. Pidin itseni "elossa" polkemalla vettä, hän kertoi.

Corrinin mukaan kohtausta seuraavana päivänä oli tarkoitus lentää takaisin Iso-Britanniaan, mutta sitä vastoin suunnaksi tulikin sairaala.

- Menimme sinne hakemaan antibiootteja, mutta jouduinkin jäämään sinne. Lääkäreiden mukaan happitasoni olivat niin alhaiset, etten voinut lähteä. 

Corrinin mukaan sairaalan henkilökunta oli erittäin sydämellistä ja halusi varmistaa, että tähdellä on hyvät olot. He myös olivat valmiita erikoisiin keinoihin tunnistamisen ehkäisemiseksi.

- Hoitajat kysyivät minulta, haluanko heidän asettavan päähäni pahvilaatikon, jotta minua ei tunnistettaisi, tähti kertoo haastattelussa.

The Crown -sarja on ollut runsaasti julkisuudessa neljännen tuotantokauden tiimoilta. Yksi syy löytyy prinsessa Dianan bulimiakamppailusta. Sen nostaminen esiin sarjassa ei nimittäin ole miellyttänyt hovia. Sarjassa nähdään kohtauksia, joissa Diana ahmii ruokaa ja oksentaa sen myöhemmin.

Esiin on nostettu myös se, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat solmineet tuotantosopimuksen juurikin The Crown -sarjaa tuottavan Netflixin kanssa.

William ja muut kuninkaalliset tuntevat olonsa äärimmäisen epämukaviksi tästä draamasarjasta ja he ovat raivostuneita, että Harry tekee yhteistyötä yhtiön kanssa, joka tätä sarjaa tuottaa, kertoo tv-alan sisäpiirilähde The Sunille.

Lue myös: The Crown -sarjan Diana-näyttelijä pyysi käsikirjoittajilta bulimiakohtauksia: "Se täytyy näyttää"

Lue myös: The Crown -fanit ylistävät Dianan rooliin valittua Elizabeth Debickiä - yksi piirre kerää kiitosta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat