Kuva: AOP

Kristen Bellin mies ratkesi lääkkeiden väärinkäyttöön: "Jokainen joutuu kohtaamaan omat demoninsa"

16.10.2020 12:15 - Senja Rapila

Dax Shepard joutui aiemmin tänä vuonna moottoripyöräonnettomuuteen, jonka myötä lääkkeiden väärinkäyttö alkoi uudelleen.

Näyttelijä Kristen Bell, 40, on kertonut tuoreessa haastattelussa aviomiehensä Dax Shepardin, 45, voivan tilanteeseen nähden hyvin. Shepard kertoi aiemmin tänä vuonna avoimesti repsahtaneensa jälleen lääkkeiden väärinkäyttäjäksi. Repsahtaminen tapahtui sen jälkeen, kun hän joutui elokuussa moottoripyöräonnettomuuteen ja sai kipulääkityksen.

- Hän voi nyt todella hyvin. Jokainen joutuu kohtaamaan omat demoninsa. Joskus se on ahdistusta, joskus masennusta. Joskus se on lääkkeiden väärinkäyttöä, Bell kertoo.

Näyttelijä toteaa, että on ylpeä miehensä rehellisyydestä.

- Rakastan eniten miehessäni sitä, että hän pystyi kertomaan asiasta minulle ja perheellemme.

- Meillä on olemassa suunnitelma. Jos hän joutuu ottamaan lääkkeitä syystä tai toisesta, minä valvon sitä. Hän kuitenkin sanoi, että tarvitsemme paremman suunnitelman.

Tapahtunut oli saanut Shepardin myös pohtimaan syitä repsahtamiselle.

- Dax kertoi, että hänen pitää tehdä jonkinlaista emotionaalista tutkimusta selvittääkseen sen, miksi hän halusi alkaa väärinkäyttämään lääkkeitä uudelleen.

Pari kertoo menevänsä uudelleen terapiaan selvittääkseen asioita. Bell kertoo olevansa miehensä rinnalla ongelmista riippumatta, sillä "hän on todella, todella sen arvoinen". Bell ja Shepard ovat olleet naimisissa vuodesta 2013 lähtien. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Näyttelijä Dax Shepard kamppailee lääkkeiden väärinkäytön kanssa. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Kristen Bellin lapset rakastavat alkoholitonta olutta - "Voitte sanoa, että olen kauhea vanhempi"

Lue myös: Näyttelijä Kristen Bell ei enää anna ääntään tummaihoiselle animaatiohahmolle: "Nyt on aika"

Lue myös: Näyttelijä Kristen Bellin kasvot muokattiin netissä kiertävään pornovideoon: "Olin järkyttynyt"

Kilpailut

Uusimmat