Kuva: AOP

Millie Bobby Brown haluaa astua Amy Winehousen saappaisiin elämäkertaelokuvassa - sopisiko rooliin?

02.10.2020 20:15 - Senja Rapila

17-vuotias näyttelijä tietää mitä haluaa: näytellä edesmennyttä Amy Winehousea.

Näyttelijä Millie Bobby Brown, 17, on Hollywoodin nouseva tähti. Nuori nainen nousi kuuluisuuteen sarjassa Stranger Things ja on sittemmin tähdittänyt myös hiljattain julkaistua Netflix-elokuva Enola Holmesia.

Kunnianhimoinen nuori näyttelijä tunnetaan myös siitä, että hän valikoi roolinsa tarkasti: hän pyrkii valitsemaan vain vahvoja naisrooleja, jotka eivät jää toissijaiseksi sarjassa tai elokuvassa.

Nyt Brown on kertonut tuoreessa haastattelussa, että hän haluaisi ehdottomasti näytellä legendaarista Amy Winehousea tämän elämänkertaelokuvassa. Winehouse oli kuusinkertainen Grammy-voittaja, jonka suurimpia hittejä ovat Rehab, Valerie ja Back to Black. Winehouse kuoli vuonna 2011 alkoholimyrkytykseen.

Brown kertoo, että Winehousen musiikki on vaikuttanut häneen suuresti.

- Rakastan hänen musiikkiaan ja hänen tarinansa on todella vaikuttava. Sanon aina, että haluaisin ehdottomasti näytellä häntä, Brown on kommentoinut.

Jimmy Fallonin haastattelussa Brown on esittänyt myös pienen pätkän laulutaidoistaan. Videolla kohdassa 0:40 nähdään,  kuinka Brown laulaa Amy Winehousea vain 5-vuotiaana. Tämän jälkeen hän esittää saman pätkän uudelleen haastattelussa. Voit katsoa sen alapuolelta. 

Lue myös: Millie Bobby Brown käytti ikiaikaista meikkikikkaa tehden silmistään suuremmat - muistatko vielä?

Lue myös: Millie Bobby Brownin video oudosta taidostaan kummastuttaa faneja: 'Uusi Stranger Things -monsteri'

Lue myös: Fanit kauhuissaan Stranger Things -tähden somevideosta kulissien takaa - "Tuo on julmaa"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat