Kuva: All over press

Edesmennyt Avengers-tähti Chadwick Boseman antoi osan palkastaan kollegalleen

29.09.2020 20:45 - Lauri Kujanpää

Sienna Miller kertoi asiasta uunituoreessa haastattelussa.

Uutisoimme viime kuun lopulla, että näyttelijä Chadwick Boseman on menehtynyt 43-vuotiaana. Boseman muistetaan etenkin Black Panther -supersankariroolistaan, joka seikkaili nimikkoelokuvansa lisäksi myös jättisuositussa Avengers-saagassa.

Boseman tähditti Sienna Millerin, 38, kanssa 21 Bridges -toimintaelokuvaa, joka ilmestyi vuonna 2019. Miller paljasti vastikään tuoreessa Empire-julkaisun haastattelussa, että Boseman antoi osan palkastaan hänelle.

- En ole vielä kertonut tätä tarinaa, mutta minusta kaikkien pitää kuulla se, koska se kertoo paljon Bosemanista. Teimme yhdessä suuren budjetin elokuvaa ja pyysin sellaista palkkaa, jota studio ei kuitenkaan minulle suostunut maksamaan, Miller kertoi ja jatkoi:

- Halusin kuitenkin töitä ja tyttäreni oli juuri koulussa, joten sanoin, että teen elokuvan, jos minulle hyvitetään siitä oikein. Chadwick kuuli tämän ja päätti antaa osan palkastaan minulle, jotta saisin sen, mitä pyysin. Hän sanoi, että minun kuului ehdottomasti saada kyseinen summa. Se oli hienoin teko, jonka olen koskaan kokenut.

Boseman myös tuotti itse kyseisen elokuvan ja halusi varmistaa, että saa aisaparikseen juuri Millerin, jota hän itse pyysi mukaan.

- Tuollaista ei Hollywoodissa usein tapahdu, ja olenkin jakanut tarinaa usealle mieskollegalleni, jotka ovat selvästi sen jälkeen pohtineet asiaa, Miller päätti.

J.K Simmons, Chadwick Boseman sekä Sienna Miller 21 Bridges -elokuvassa. (kuva: AOP)

Lue myös: Näyttelijä Chadwick Boseman on kuollut 43-vuotiaana syöpään

Lähde: Vulture

Kilpailut

Uusimmat