Kuva: AOP

Salatut elämät -näyttelijä Pinja Kanon vaihtoi radikaalisti hiustyyliään - katso upea lopputulos

25.09.2020 09:15 - Henna Koste

Pinja Kanon sanoi ainakin toistaiseksi heipat vaaleille kutreilleen.

Näyttelijä Pinja Kanon tunnetaan myös Salatut elämät -sarjan Iida Mustosen roolista. Sarjassa vuodesta 2016 asti näytellyt Kanon on tehnyt uraa myös DJ:nä. Kanon on viihtynyt vuosia vaaleissa hiuksissa, mutta nyt hän esittelee Instagram-tilillään uuden muodonmuutoksensa. Nyt hänen kasvojaan kehystävät kauniit punaiset hiukset. Näyttelijän uusi look on otettu sosiaalisessa mediassa kehujen saattelemana positiivisesti vastaan. 

Näet toisen kuvan klikkaamalla kuvan oikealla olevaa nuolta. 

View this post on Instagram

~ lately 𖤐

A post shared by Pinja Kanon⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@pinjakanon) on

Kanon liittyi Salatut elämät -sarjan näyttelijäkaartiin alun perin tuuraamaan Rosa Rusasta, joka oli näytellyt Iidan roolia vuosia. Viikon mittaiseksi pestiksi aluksi kaavailtu rooli on jatkunut nyt vuosia. Kanon kertoi aiemmin Voice.fi:n haastattelussa, että katsojilta hän sai ristiriitaisen vastaanoton. 

- Aluksi se oli hämmentävää sekä itselle että katsojille, kun uusi näyttelijä tulee näyttelemään toisen roolia. Tulihan sieltä aika ikäviä kommentteja. Tuntui aluksi todella pahalta, enkä käynyt edes lukemassa juurikaan mitään, Kanon kertoi aiemmin Voice.fi:n haastattelussa. 

Lue myös: Salkkareista tuttu Emil Hallberg tänään 25 vuotta - katso kuvakooste suosikkinäyttelijästä

Kilpailut

Uusimmat