Kuva: AOP

Valkoisen talon uusittua ruusutarhaa pilkataan netissä: "Näyttää hautausmaalta"

25.08.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Melania Trump on jakanut kuvia uuden ilmeen saaneesta puutarhasta.

Valkoisen talon ruusutarha on noussut vuosikymmenien saatossa legendaariseen ja ihasteltuun asemaan. Nyt Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump, 50, on paljastanut Twitter-tilillään, millaisen muodonmuutoksen ruusutarha on kokenut, ja monet ovat pilkanneet ruusutarhan uutta olemusta ankarasti.

Ruusutarhassa on tavattu nähdä ruusujen lisäksi kirsikkapuita, tulppaaneita ja magnolioita, ja ruusutarha on kylpenyt monissa eri väreissä. Nyt uusitussa ruusutarhassa tuttu värikkyys on kuitenkin tipotiessään, eikä kirsikkapuitakaan enää ole. Katso alla olevasta twiitistä Melania Trumpin jakamia kuvia ruusutarhasta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Muutos on kerännyt paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Kaadoit Jackie O:n kirsikkapuut! Puutarhan historia ja perinteet olivat valtavat, etkä sinä vähää välitä niistä. Puutarhasi on aivan kuin sinäkin: tylsä, yksivärinen ja mauton. Toivottavasti tämä korjataan sitten, kun sinä poistut”, kuuluu yksi kommentti. Tämän twiitin kuvineen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

”Trumpit muuttivat paratiisin parkkipaikaksi”, on myös kommentoitu.

”Tämä on täysin turhaa tuhoamista ja steriiliä kaikin tavoin”, kuuluu yksi kommentti.

”Ruusutarha näyttää nyt hautausmaalta, mikä on osuvaa ottaen huomioon sen, mitä aviomiehesi on tehnyt maallemme”, sivaltaa eräs.

Bored Panda kirjoittaa, että ruusutarhan rikas historia sai alkunsa vuonna 1961, kun silloinen Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedy ja ensimmäinen nainen Jacqueline Kennedy Onassis palasivat valtiovierailulta Ranskasta. Presidentti Kennedyn kerrotaan inspiroituneen Euroopassa näkemistään puutarhoista ja kesällä 1961 presidenttipari pyysi puutarhuri Rachel Lambert Mellonia suunnittelemaan Valkoisen talon pihaa elävöittävän puutarhan.

Melania Trumpin sisustus- ja somistusmaku on aiemminkin asetettu kyseenalaiseksi. Vuonna 2017 naisen luoma Valkoisen talon joulukoristelu aiheutti voimakkaita reaktioita sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Melania Trumpin suukottelukuva nousi nettihitiksi - "Kohtaus romanttisesta elokuvasta"

Lue myös: Melania Trumpia esittävä patsas sai täystyrmäyksen - "Mikä ihme tuo on?"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat