Kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen

Konsta Hietanen puskee laulutaitonsa äärirajoille ensimmäisessä Tähdet, tähdet -jaksossa

13.08.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Nykyään Salatuista elämistä tuttu mies on ammattimuusikko, mutta falsettilaulu on aina tuottanut hänelle vaikeuksia.

1990-luvulla Tenavatähden ja Poika ja ilves -elokuvan myötä lapsitähteyteen noussut Konsta Hietanen, 36, teki paluun parrasvaloihin viime keväänä Salatuissa elämissä. Nyt syksyllä miestä nähdään ruudussa enemmänkin, sillä hän on yksi tänä sunnuntaina alkavan Tähdet, tähdet -ohjelman uuden kauden kilpailijoista.

Tv-töiden lisäksi Hietanen tekee keikkaa muusikkona, joten syksystä on luvassa kiireinen. Kiireisenä miehen pitää töiden ohella myös viiden lapsen perheen arjen pyörittäminen yhdessä vaimon kanssa. Konsta Hietanen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, ettei ole huolissaan ajan riittävyydestä, vaikka myöntääkin, että tulossa on haastava syksy.

- Tästä tulee vaimollenikin tosi haastava syksy. Hyvällä suunnittelulla kaikki onnistuu. Kun on iso perhe, niin on monta liikkuvaa osaa. Luojan kiitos minulla on järjestelmällinen vaimo. Tämä korttitalo ei muuten pysyisi kasassa, Hietanen sanoo.

Mies kertoo naureskellen, että heillä on perheen kesken tapana pitää yhteispalavereja, jotka ovat kuin työkokouksia. Niissä sovitaan aikatauluista ja yhteisestä työnjaosta.

Falsetti jännittää

Ensimmäinen Tähdet, tähdet -jakso nähdään Nelosella sunnuntaina. Kukin artisti esittää jaksossa livenä jonkin 1980-luvun popklassikon. Konsta Hietanen on valinnut esitettäväkseen A-ha-yhtyeen legendaarisen hittibiisin Take On Me. Synapoppikappale tunnetaan muun muassa kertosäkeistön korkealle kipuavasta falsettilaulusta.

Konsta Hietanen myöntää, että tuli valinneeksi itselleen hyvin haastavan biisin.

- Minulle tuo falsetti ja heleästi laulaminen on aina ollut ongelmallista. Olen aika monipuolinen laulaja, mutta siinä on aina ollut vaikeuksia. Joko pääsen nyt siitä möröstä eroon tai munaan itseni kansan edessä, se on jompikumpi. Jos munataan, niin munataan kunnolla!

Mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa ovat kilpailemassa Hietasen lisäksi Suvi TeräsniskaTommi LäntinenMikko Harju, AbreuHanna PakarinenLeo StillmanPandoraHesaÄijä ja Katri Ylander.

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Konsta Hietanen oli suuri lapsitähti 90-luvulla: "Ihailijapostia sateli"

Lue myös: Ex-lapsitähti Konsta Hietanen sai roolin Salkkareista! "Tätä jännitystä sisälläni olen odottanut"

Lue myös: Tiesitkö? Take On Me oli alun perin floppi tylsällä videolla - poikkeuksellinen teko muutti kaiken

Kilpailut

Uusimmat