Kuva: Senja Rapila

Minttu Kaulanen ylistää puolisoaan Instagramissa: "Vannoin, etten enää ikinä mene naimisiin"

12.06.2020 12:15 - Reija Saarinen

Julkaisu on kerännyt seuraajilta suuren määrän ihastuneita kommentteja.

Minttu Kaulanen ylistää puolisoaan, Sampo Kaulasta uusimmassa Instagram-päivityksessään. Julkaisussa nähdään kaksikon kuva ja teksti, joka on herkistänyt seuraajat.

"Otetaan tähän väliin hetki, jolloin haluan osoittaa kiitollisuutta mun miehelleni. Mä olin vakuuttunut etten ekan eroni jälkeen ikinä mene enää naimisiin - siis IKINÄ. Jännästi tuo tyyppi luikerteli mun elämään, eikä muuten mikään helpoin tapaus, josko en ole sitä itsekään," Kaulanen aloittaa.

Hän kertoo ADHD:n tuovat suhteeseen omia ongelmiaan ja usein riidat saattavatkin nousta omiin sfääreihinsä. Siitä huolimatta Kaulanen kertoo, ettei koskaan ole äitinsä lisäksi koskaan tuntenut keneltäkään sellaista rakkautta kuin Sampolta. 

"Mä en koskaan ole mun äitini lisäksi tuntenut sellaista kannustamista, kannattamista, rakastamista ja määrätietoisuutta kenenkään taholta, kuin tässä liitossa Sampon kanssa."

Rohkea ja rakkauden täyteinen julkaisu on saanut Kaulasen seuraajat ihastelemaan. Kommentteja onkin tullut kuvan yhteyteen runsaasti.

"Olet onnekas, kun olet löytänyt tuollaisen timantin vierellesi."

"Kauniita sanoja."

"Aitoa rakkautta ja välittämistä. Olette huippupari."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta.

Lue myös: Minttu Kaulanen toteutti unelmansa - "Meille tuli perheenlisäystä!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat