Kuva: Voice.fi

Jukka Poika lähti työstämään uutta kappalettaan vaimon ehdotuksesta - lopputulos tarjoaa lohtua

08.05.2020 15:15 - Lauri Kujanpää

Mukana kappaleella on laulajakaunotar Janna.

Jukka Poika, 39, julkaisi tänään perjantaina 7. toukokuuta uuden Haituvat-nimisen kappaleen yhdessä äityislomalla olleen Jannan, 38, kanssa. Jukka Poika kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että on ensimmäisen kerran tavannut Jannan jo vuosituhannen alussa.

- Olen itse asiassa tutustunut kunnolla ensin Jannan äitiin, Maarit Hurmerintaan, Vain Elämää -leirillä. Jannan tapasin ensimmäisen kerran vuosituhannen alussa, kun hän oli laulamassa stemmoja, mutta nyt olemme vasta oppineet tuntemaan paremmin, Jukka Poika sanoo ja jatkaa kertomalla uuden kappaleen sanomasta.

- Kappaleessa puhutaan yleisesti vaikeista ajoista ja ihmissuhdekuvauksia. Me olemme Jannan kanssa enemmänkin näyttelijöitä eikä kappale kerro suoraan omasta elämästämme.

Haituvat-kappaleella esiintyy myös Janna. (kuva: Mikko Räsänen)

Haituvat-kappaleen idea lähti Jukka Pojan Teija-vaimolta.

- Vaimoni Teija ja Janna ovat pitäneet yhteyttä yhteisten vauva-aikojen takia ja itse asiassa Teija ehdotti, että mitä jos tekisitte Jannan kanssa yhdessä jotain.

Kuten moneen muuhunkin, iski koronapandemia kovasti Jukka Pojankin talouteen ja arkielämään.

- Olihan se aika brutaali ja naurettava mäjäys työn ja talouden kannalta. Tietenkin siitä kaikki kärsii ja tilanne on mikä on. Hyvä juttu on ollut se, että on ollut mahdollisuus viettää enemmän aikaa perheen kanssa, Jukka Poika kertoo ja jatkaa, että hyvä puoli asiassa on myös se, että on ehtinyt tekemään kaikenlaisia "rästihommia":

- Tässä on myös ollut aikaa tehdä kaikenlaista muuta, mitä ei muuten tekisi. Rakennella omaa studiota, kolvailla vaikka piuhoja ja siistiä kovalevyjä, joissa on todella paljon tavaraa vuosien varrelta.

Lue myös: Janna julkaisi kauniin kuvan, jossa hän pitelee poikaansa sylissään - muistuttaa tärkeästä asiasta

Lue myös: Jukka Poika julkaisi suloisia kuvia pienokaisensa kanssa: "Hyvää vauvapäivää"

Kilpailut

Uusimmat