Kuva: Fotolia

Amerikkalaisnainen yski tahallaan ruokiin - kaupalle yli 30 000 euron hävikkitappiot

27.03.2020 08:45 - Ella Haura

Naisella ei epäillä koronavirustartuntaa.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitseva ruokakauppa menetti mittavan summan rahaa, kun marketissa vieraillut nainen yski tahallisesti elintarvikkeisiin. Vaikka naisella ei epäillä koronavirustartuntaa, kauppa joutui heittämään kontaktille altistuneita ruokia pois yli 30 000 euron arvosta. Nainen köhi muun muassa kohti lihoja ja leivonnaisia, uutisoi Newsweek.

Kaupan omistaja Joe Fasula piti ilkitekoa kierona etenkin koronapandemian takia.

- Moni on huolissaan siitä, että ruokaa ei pystytä toimittamaan riittävästi pandemian aikana. Siksi ruoan haaskaaminen on tällä hetkellä erityisen ikävää, Fasula kertoo Newsweekille.

Kauppa aikoo kiristää toimiaan hygienan ja turvallisuuden suhteen. Yskimiseen syyllistynyt henkilö on joutunut aikaisemmin useisiin selkkauksiin poliisin kanssa. Nainen aiotaan testata paikallisessa sairaalassa sekä koronan että mielenterveysongelmien osalta.

Newsweekin mukaan vastaavanlainen tapaus sattui hiljattain myös New Jerseyssa sijaitsevassa ruokakaupassa. Mies ryki tarkoituksellisesti kaupan työntekijää kohti ja kertoi sairastavansa koronavirusta. Tapauksen syyttäjä George Falcone toivoo, että koronauhkailua ja pelon lietsontaa ei enää jatkossa harrasteta.

Lue myös: Gordon Ramsay sai työntekijänsä kyyneliin toimillaan koronakriisissä - "Se oli niin brutaalia"

Lue myös: Cannesin elokuvajuhlat lykkääntyivät - tapahtumapaikka päätettiin avata kodittomille

Lue myös: Parhaat korona-aiheiset meemit koottiin yhteen - pystytkö katsomaan hymyilemättä?

Lähde: Newsweek

Kilpailut

Uusimmat