Kuva: AOP

Duudson-Jarno julkaisi mykistävän kuvan Los Angelesista: "On meistä kiinni, kauan tilanne jatkuu"

21.03.2020 08:45 - Henna Koste

Jarno Laasala kertoo päässeensä Suomeen lastensa luokse.

Koronavirus on vaikuttanut arkeemme vahvasti viime viikkojen ajan. Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 40, näyttää tuoreessa somepostauksessaan, miltä tilanne on näyttänyt rapakon takana. Kaliforniassa on ryhdytty myös vahvasti koronan vastaisiin toimiin. Osavaltion asukkaat on määrätty pysymään nyt kodeissaan. 

"Olin todella onnekas. Päätin, että kerrankin ei vedetä riskillä loppuun asti, vaan haluan kotiin lasteni luokse ennen kuin Los Angelesissa paikat suljetaan ja lentoja aletaan perumaan. Sain alkuviikosta vaihdettua lentoni aikaisemmaksi ja ehdin ajoissa Suomeen. Alkuperäinen lentoni tälle perjantaille on nyt peruttu American Airlinesin toimesta. Otin tuon toisen kuvan hiljaisesta Losin keskustasta viime lauantaina. Silloin tuntui vielä todella kaukaiselta tilanne, jossa nyt elämme. 40 miljoonaa ihmistä pelkästään Kaliforniassa on määrättty koteihinsa", Laasala kirjoittaa Instagramissa. 

Hän kertoo, että on viettänyt nyt kolme päivää kotikaranteenissa. 

"Voimme kaikki auttaa tilannetta välttämällä ihmiskontakteja, pysymällä kotona ja hoitaa vain pakolliset ruokahankinnat. On meistä kiinni, kuinka kauan tilanne jatkuu. Ja vaikka sinulla itselläsi ei ole oireita, voit silti kantaa virusta ja tartuttaa muita. Ja yritetään muistaa että tämäkin tilanne menee ohi. Se vaan vaatii nyt vähän venymistä meiltä kaikilta. Rakkautta", mies muistuttaa. 

Näet toisen kuvan painamalla kuvan oikealla näkyvää nuolta. 

Lue myös: Sanna Marinin koronapuheesta tehtiin biisi, netti ihastui: "Välitön klassikko"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat