Kuva: Mikko Räsänen

Putous-tähti uskoi lapsena, että nainen ei voi olla hauska - "Onneksi maailma on muuttunut"

16.01.2020 20:15 - Lauri Kujanpää

Pilvi Hämäläinen ei pelkää Putous-leimaa.

Putous-ohjelmaa jälleen tähdittävä näyttelijä Pilvi Hämäläinen, 35, kertoi Iskelmän Iltapäivän -juontajan Satu Kotosen haastattelussa, että lapsena hänestä tuntui siltä, että nainen ei voi olla hauska.

- Muistan, kun lapsena katsoin jatkuvasti Lapinlahden Lintujen ohjelmaa ja siellä oli seitsemän miestä, jotka tekivät sketsejä. Niissä nainen makoili ainoastaan seksikäästi sängyllä tai oli nalkuttava vaimo. Minä jopa uskoin sen, että ahaa, sellaisia ne naiset ovat. Eihän naiset voi olla hauskoja, Hämäläinen sanoi ja jatkoi:

- Emmehän me voi nähdä naisia hauskoina, jos emme anna sille mahdollisuutta. Onhan se ihan naurettava väite, että nainen ei voisi olla hauska. Onneksi maailma on muuttunut eikä nainen ole enää vain sellainen, joka miellyttää miestä. Olemme selvästi menossa sellaista tasa-arvoa kohti, että sukupuolella ei ole väliä.

Hämäläinen myös kertoo, että huumoria on yleisesti vaikeaa tehdä.

- Ihmisiä on ehdottamasti vaikeampi naurattaa kuin itkettää. Huumori on kova laji ja se joka siinä pärjää, niiin sille hattua nostakaamme.

Putous on valtavan suosittu tv-formaatti, joka saattaa jättää näyttelijään tietynlaisen leiman. Tämä ei Hämäläistä haittaa.

- Taiteilijan pitäisi pystyä tekemään kaikkea mahdollista. Itse en pelkää sitä, että Putouksesta tulee joku leima. Minusta se on todella ihanaa työtä ja on tietenkin mahtavaa, että omalle taiteelle saa miljoonayleisön.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Uudet Putous-tähdet julkistettiin - mukana peräti viisi uutta kasvoa!

Lue myös: Putous-tähdet kaappasivat radiolähetyksen - "Juontajat yrittävät tulla studioon väkisin sisään!"

Kilpailut

Uusimmat