Kuva: AOP

Britney Spearsin pikkusisko jakoi nostalgisen yhteiskuvan - seuraajat tekivät hauskan huomion

30.12.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

Jamie Lynn Spearsin kuvassa nähdään myös Britneyn ex-poikaystävä Justin Timberlake.

Poptähti Britney Spearsin, 38, pikkusisko Jamie Lynn Spears, 28, on jakanut nostalgisen kuvan Instagram-tilillään. Kuva on suorastaan täynnä tähtiä, sillä sisaruskaksikon lisäksi siinä nähdään näyttelijä Natalie Portman, 38, ja laulaja Justin Timberlake, 38, jonka kanssa Spears kuvan ottamisen aikaan seurusteli.

Brittiläinen Metro-lehti kirjoittaa, että kuva on mitä ilmeisimmin otettu vuonna 2001. Tuohon aikaan Britney Spears ja Justin Timberlake oli maailman kuumin julkkispari. Heidän seurustelunsa päättyi myrskyisissä merkeissä vuonna 2002, ja on huhuttu, että Spears petti Timberlakea heidän suhteensa aikana. Justin Timberlaken Cry Me A River -hitti vuodelta 2002 on ilmeinen viittaus pariskunnan eroon.

Jamie Lynn Spearsin kuvasta on tehty hauska huomio. Nainen on tägännyt kuvaan Portmanin ja Spearsin, mutta Timberlakea hän ei ole kuvaan merkinnyt. Voit katsoa kuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Ne seuraajat, jotka eivät ole huomioineet Timberlaken tägäämättä jättämistä, ovat kommentoineet kuvaa muuten ihastuneina.

”Legendaarista.”

”Tämä on söpöintä, mitä olen nähnyt koko päivänä.”

”Tämä on niin ihana.”

Jamie Lynn Spears tunnetaan parhaiten näyttelijänä Nickelodeon-kanavan sarjasta Zoey 101.

Lue myös: Britney Spears huolestutti fanit - nyt laulajakaunotar kommentoi jämäkästi takaisin

Lue myös: Huh, mikä povi! Britney Spears keikistelee seksikkäässä minimekossa

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat