Kuva: AOP

Kauneimmaat julkkishäät vuonna 2019 - katso ihana kuvakooste

25.12.2019 14:15 - Sallamaari Niittymäki

Tänä vuonna avioliiton satamaan purjehtivat muun muassa Justin Bieber ja Jennifer Lawrence.

Moni tähtipari valitsi vuoden 2019 häävuodekseen. Erityisen suosittu ajankohtana mennä naimisiin näytti olevan kesä sekä alkusyksy. Lämpimät kohteet olivat myös julkkisparien mieleen. Hääpaikaksi valikoitui tänä vuonna muun muassa Italia, Hawaji, Malibu ja jopa Utahin autiomaa.

Katso ihana kuvakooste vuoden 2019 julkkishäistä alta. 

Joe Jonas ja Sophie Turner

Game of Thrones -tähti Sophie Turner, 23, ja Jonas Brothers -poikabändistä tuttu Joe Jonas, 30, juhlivat kahdesti häitään. Ensin he juhlivat epävirallisesti Las Vegasissa, jotta avioliitto olisi lainvoimainen Yhdysvalloissa.

Viralliset häät juhlittiin Ranskassa Provencessa kesäkuun 29. päivänä. Vihkiminen tapahtui auringonlaskun aikaan ja alttari oli koristeltu valkoisin kukin sekä kynttilöin. Turnerin morsiusneitona toimi hänen hyvä ystävänsä, Game of Throne -sarjasta myös näytellyt Maisie Williams

Dwayne "The Rock" Johnson ja Lauren Hashian

Uuden Jumanji-elokuvan tähti ja showpainija Dwayne Johnson, 47, avioitui hänen pitkäaikaisen musiikkituottaja ja laulaja naisystävänsä Lauren Hashianin, 35, kanssa.

Häät juhlittiin pienellä ja intiimillä porukalla Hawajilla elokuun 18. päivä. Pariskunta tapasi vuonna 2006, kun Johnson kuvasi Disneyn elokuvaa The Game Plan. Seurustun he aloittivat vuonna 2007. Johnsonilla ja Hashianilla on kaksi tytärtä, Jasmine ja Tiana.

Hilarie Burton ja Jeffrey Dean Morgan

The Walking Dead -tähti Jeffrey Dean Morgan, 53, ja hänen näyttelijä naisystävänsä Hilarie Burton, 37, menivät naimisiin lokakuun 5. päivä. Seurustelua parilla oli takana yli vuosikymmenen verran. Heillä on myös kaksi lasta, 9-vuotias Gus ja puolitoistavuotias tytär, George.

Häät olivat salainen ja intiimi tapahtuma New Yorkissa. Instagramin mukaan The Walking Dead -näyttelijä Norman Reedus ja Jensen Ackles Supernaturalista saivat kunnian julistaa hääparin mieheksi ja vaimoksi.

Heidi Klum ja Tom Kaulitz

Huippumalli Heidi Klum, 46, ja Tokio Hotel -yhtyeestä tuttu Tom Kaulitz, 30, avioituivat salaisesti jo helmikuussa, mutta järjestivät toiset juhlat elokuun 3. päivänä. Pari vihittiin Christina O -jahdin kannella Italiassa Caprin saarella. Klumin hääpuvun oli suunnitellut Pierpaolo Piccioli Valentinolta.

Avioliitto on Klumin kolmas. Hänellä on neljä yhteistä lasta laulaja Sealin kanssa. Tom Kaulitzille avioliitto on toinen. Klum ja Kaulitz tapasivat Saksan Next Top Model -ohjelman kulisseissa. 

Ellie Goulding ja Caspar Jopling

Englantilainen poptähti Ellie Goulding, 32, ja taidekauppias Caspar Jopling avioituivat eleganteissa häissään North Yorkshiressa Englannissa elokuun 31. päivänä. Perinteinen ja muodollinen hääjuhla vietettiin York Minster Cathedral -tuomiokirkossa.

Juhlien vieraslistalla oli paljon kuuluisia nimiä, mukaan lukien kuninkaallisia. Hääjuhlissa olivat mukana muun muassa prinsessa Eugenie ja hänen aviomiehensä, Katy Perry, Orlando Bloom, James Blunt ja Sienna Miller.

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger

Ewerwood-sarjasta, Jurassic World ja Avengers -elokuvista tuttu näyttelijä Chris Pratt, 40, ja kirjailija Katherine Schwarzenegger, 30, menivät naimisiin kesäkuun 8. päivä. Pari alkoi seurustella kesällä 2008. Katherine Scwartzenegger on näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin vanhin tytär.

Hääjuhla oli intiimi seremonia Californian Montecitossa. Morsiamen hääpuku oli Giorgio Armanin käsialaa. Häissä tarjoiltiin paikallista ruokaa, joka sisälsi paljon tuoreita kasviksia. ”Tapahtumapaikka oli kaunis. Paljon kukkia ja vihreyttä kaikkialla”, sisäpiiriläinen kuvaili hääjuhlaa.

Lea Michele ja Zandy Reich

Laulaja ja näyttelijä Lea Michele, 33, ja liikemies Zandy Reich, 36, avioituivat kahden vuoden seurustelun jälkeen. Hääjuhlia vietettiin maaliskuun 9. päivä intiimissä ja romanttisissa tunnelmissa Carneros resortissa Californian Napassa. Kihloihin pari meni keväällä 2018.

Juhlissa oli mukana tietysti Michelen ystäviä Glee-sarjasta, kuten Darren Criss, Becca Tobin ja Jonathan Groff, joka oli myös Michelen kaaso.

Matt Bellamy ja Elle Evans

Muse-yhtyeen keulahahmo Matt Bellamy, 41 meni naimisiin malli ja näyttelijä tyttöystävänsä Elle Evansin, 30, kanssa elokuun 10. päivä. Evans muistetaan eteenkin Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen huomiota herättäneeltä musiikkivideolta.

Pari alkoi seurustella 2015 ja julkistivat kihlauksena joulukuussa 2017, ollessaan romanttisella Fijin-lomalla. Bellamy ja Evans sanoivat toisilleen tahdon katsoen upeita Tyynen valtameren maisemia, ulkoilmahäissään Malibussa.

DJ Tiësto ja Annika Backes

DJ ja tuottaja Tijs Michiel Verwest, eli DJ Tiësto, 50, meni naimisiin mallityttöystävänsä Annika Backesin, 23, kanssa keskellä autiomaata Utahissa. Juhlia vietettiin syyskuun 21. päivä.

Hääpaikaksi valikoitui ”futuristinen” Amangiri-niminen resortti, jonka pari oli varannut 80 häävieraalleen. ”Rakastimme hiljaisuutta ja maisemaa, joka saa tuntemaan olevansa kuin toisella planeetalla”, Backes kertoi Voguelle.

Katharine McPhee ja David Foster

Laulaja ja Broadway-tähti Katharine McPhee, 35, meini naimisiin musiikkituottaja David Fosterin, 70, kanssa Lontoossa kesäkuun 28. päivä. Pariskunta sanoi tahdon St. Yeghichen -kirkossa 150 häävieraan edessä. Pari tapasi ensimmäisen kerran American Idolin kuvauksissa 2006, jossa McPhee oli kilpailemassa.

”Tasan 13 vuotta sitten ensimmäinen singleni 'Somewhere Over the Rainbow' julkaistiin heti Idolsin jälkeen. Nyt olen menossa naimisiin miehen kanssa, joka tuotti sen. Elämä on täynnä kauniita sattumia, eikö? Kiitos että veit minut sateenkaaren yli David”, McPhee kirjoitti Instagramissa hetki ennen häitään.

Leona Lewis and Dennis Jauch

Laulaja-lauluntekijä Leona Lewis, 34, ja saksalainen koreografi-yrittäjä Dennis Jauch, 30, menivät naimisiin heinäkuun 27. päivä Italiassa Toscanassa. Lewis muistetaan hiteistään Run ja Bleeding Love. Pari tapasi vuonna 2010, kun Jauch oli Lewisin taustatanssijana kiertueella.

Häissä oli 180 vierasta ja morsian nähtiin kolmessa eri asussa juhlan aikana. Alttarille Lewis käveli Ave Marian -soidessa. Sää ei ollu pariskunnan puolella, sillä koko hääpäivän satoi. ”Se oli ihanaa koska se toi meitä kaikkia enemmän yhteen”, Lewis kertoi kuitenkin myöhemmin haastattelussa.

Justin Bieber and Hailey Baldwin

Poptähti Justin Bieber, 25, ja malli Hailey Baldwin, 23, menivät virallisesti jo naimisiin syksyllä vuonna 2018. Häitä juhlittiin kunnolla kuitenkin vasta seuraavana vuonna syyskuun 30. päivä. Hengellisiä häitä vietettiin 154 häävieraan voimin upeassa hotellissa South Carolinassa.

Katriduo Dan + Shay esitty häissä muutaman kappaleen. Bieberin hyvä ystävä Usher esitti improvisoitua räppiä ja jopa itse Justin Bieber lauloi muutaman kappaleen. Pariskunta tapasi vuonna 2009, kun Baldwin sai liput Today Show’hun, jossa Bieber esiintyi.

 

Lue myös: Justin Bieberin heitto hääkuvassa sai someväen sekaisin: "Et voi sanoa noin"

Lue myös: Kylie Jennerin paljastavalle hääasulle rajua kritiikkiä: "Miksi yrität varastaa huomion?"

Lue myös: Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin hääkuvat poistettiin Pinterestistä - osa isompaa linjausta

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat