Kuva: AOP

IS: Flopannut Charlien enkelit ei saakaan Suomessa ensi-iltaa: "Varsinaista syytä ei ole kerrottu"

12.12.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

Elokuva ei ole menestynyt toivotulla tavalla.

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että marraskuun puolessavälissä Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanut toimintaelokuva Charlien enkelit ei tulekaan Suomessa ensi-iltaan. Leffan oli tarkoitus saapua Suomen valkokankaille 24. tammikuuta, mutta nyt ensi-ilta on peruttu.

- Pomomme eli Sonyn Euroopan-tiimi teki päätöksen jättää Pohjoismaat pois ensi-iltojen joukosta, SF Studiosin teatterilevityksen johtaja Timo Räisänen kertoo Ilta-Sanomille.

Uusi leffa on jatkoa 1970- ja 1980-luvuilla pyörineelle suositulle tv-sarjalle ja 2000-luvun alun elokuville. Elizabeth Banksin ohjaama uutukainen ei ole saanut toivottua vastaanottoa yleisöltä eikä kriitikoilta. Uutisoimme aiemmin, että elokuva teki ensi-iltaviikonloppunaan huomattavasti odotettua pienemmän tuloksen ja tulosta kutsuttiin jopa ”shokeeraavan huonoksi”. Box Office Mojo -sivuston mukaan elokuva on maailmanlaajuisesti kerännyt noin 50,5 miljoonan euron tuotot, ja sen tuotantobudjetti oli noin 43 miljoonaa euroa.

- Varsinaista syytä Suomen ensi-illan perumiseen ei ole meille kerrottu. Elokuva ei ole mennyt aivan huonosti, mutta odotusarvot olivat varmasti korkeammat, Timo Räisänen kertoo IS:n haastattelussa.

Charlien enkelit -elokuvassa päärooleissa etsivätoimiston työntekijöinä nähdään Hollywoodin iso nimi Kristen Stewart, Aladdin-elokuvan Jasminena ihastuttanut Naomi Scott ja uudempi tulokas Ella Balinska.

Lue myös: Nyt floppasi - uusi Charlien enkelit -elokuva teki "shokeeraavan" huonon tuloksen lippuluukuilla

Lue myös: Viihdesivusto listasi vuoden surkeimmat elokuvat - yllättääkö top 10?

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat