Kuva: AOP

Frendien luoja ottaa nyt kantaa kritisoituun juonenkäänteeseen: "Tiesimme, että se on väärin"

12.12.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Joeyn ja Rachelin lyhytikäinen suhde oli aikanaan kiistanalainen.

Vielä 15 vuotta loppumisensa jälkeen Frendit-tv-sarja on ihmisten huulilla. Tästä pitää huolen muun muassa uudet paljastukset, joita sarjan tekijät kertovat haastatteluissa. Uutisoimme juuri, että yksi sarjan luojista ja käsikirjoittajista David Crane oli paljastanut, miksi sarjan hahmoista Joey ja Phoebe eivät koskaan päätyneet yhteen.

Nyt David Crane on ottanut kantaa erääseen toteutuneeseen juonikuvioon, joka sai aikanaan kritiikkiä faneilta. Kymmenennellä ja viimeisellä kaudella Joeyn ja Rachelin välillä nähdään lyhyt romanssi, joka Cranen mukaan oli aina tarkoitettukin lyhytkestoiseksi.

- Rakastan sitä juonikuviota. Rakastan sitä, koska se on väärin. Kun kirjoitimme sitä, tiesimme, että se on väärin. Sellaista sattuu elämässä, Crane kertoo Radio Timesin haastattelussa.

Frendejä tehtiin kymmenen kautta vuosina 1994-2004 (kuva: AOP)

Mies kertoo, että kaksikon yhteen päätymisen oli tarkoitus heijastella sellaisia tosielämän suhteita, joihin ei kuuluisi päätyä. Aina ihminen ei heti päädy yhteen sen kanssa, jota todella rakastaa. Rachel päätyi lopulta yhteen pitkäkestoisen on-off-kumppaninsa Rossin kanssa.

- Me aina tiesimme, että Rachelin ja Joeyn suhde päättyisi. Rachel oli raskaana Rossille. Tiesimme, että tämä suhde oli tuomittu epäonnistumaan, mutta toivottavasti mielenkiintoisella ja liikuttavalla tavalla, Crane sanoo.

Käsikirjoittaja piti juonikuviosta myös siitä syystä, että se mahdollisti Joeyn näyttelijälle Matt LeBlancille uudenlaista, tunteikkaampaa ilmaisua näyttelijäntyöhön. Rachel-hahmoa näytteli Jennifer Aniston, joka on viime aikoina herättänyt huomiota liittymällä Instagramiin.

Lue myös: Jennifer Aniston paljasti Frendit-näyttelijöiden palkkaerot: "Olisimme ansainneet saman korvauksen"

Lue myös: Uudet tiedot julki: Frendit saattaa tehdä paluun, neuvottelut käynnissä

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat