Kuva: Youtube

Nyt floppasi - uusi Charlien enkelit -elokuva teki "shokeeraavan" huonon tuloksen lippuluukuilla

18.11.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Toimintaelokuva ei ole menestynyt kuten odotettiin.

Uusi Charlien enkelit -elokuva on saanut ensi-iltansa, mutta tulos ei ollut läheskään odotettu. Avausviikonloppunaan elokuva keräsi Yhdysvalloissa lipputuloja noin 7,8 miljoonan euron edestä, vaikka kriitikoiden suhtautuminen elokuvaan onkin ollut pääosin positiivista. Leffasivusto Varietyn mukaan elokuvan tuotantoyhtiö odotti noin 11,8 miljoonan euron tulosta Yhdysvalloista. Muualta maailmasta lipputuloja tuli viikonlopun aikana noin 17 miljoonan euron verran. Elokuvan tuotantobudjetti oli noin 43 miljoonaa euroa. Suomessa elokuva ei ole vielä tullut ensi-iltaan.

Yhdysvalloissa Charlien enkelit sijoittui vasta kolmannelle sijalle viikonlopun tuottoisimmissa elokuvissa. Eniten lipputuloja kahmi Ford v. Ferrari, joka onnistui keräämään peräti 28 miljoonan euron lipputulot Yhdysvalloissa.

Esimerkiksi Vulture-sivusto on kutsunut Charlien enkelit -elokuvan avausviikonlopun tuottoja ”shokeeraavan mataliksi”. Elokuva on jatkoa 1970- ja 1980-luvuilla pyörineelle tv-sarjalle ja 2000-luvun alun kahdelle elokuvalle. Uudessa leffassa pääosissa nähdään Kristen Stewart, Ella Balinska ja Naomi Scott.

Charlien enkelit tulee Suomessa ensi-iltaan 10. tammikuuta.

Lue myös: Uudesta Charlien enkelit -leffasta ensimmäinen traileri - nyt on toimintaa kerrakseen!

Lue myös: Uusista Charlien Enkeleistä julkistettiin kuvia - ihmiset eivät vakuuttuneet: "Missä itsevarmuus?"

Lähteet: Variety, Vulture

Kilpailut

Uusimmat