Kuva: AOP

Fani haastoi Madonnan oikeuteen - taustalla erikoinen syy

12.11.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Fanin oli tarkoitus osallistua Madonnan Miamin-keikalle.

Yhdysvalloissa oikeuteen saatetaan joutua mitä eriskummallisimmista syistä ja nyt tällaisen haasteen on saanut itse pop-tähti Madonna, 61.

The Blast -julkaisu nimittäin raportoi Nate Hollander -nimisestä henkilöstä, joka on haastanut Madonnan sekä konserttijärjestämä Live Nationin oikeuteen. Hollander oli ostanut lipun Madonnan Miamin-keikalle, jonka oli tarkoitus tapahtua 17. joulukuuta kello 20:30. Hollander oli maksanut lipusta noin 900 euroa ja on pahoittanut nyt mielensä, sillä konsertin alkamisajankohtaa on siirretty muutamalla tunnilla eteenpäin.

Hollander ilmoittaa, että hänen on nyt mahdotonta osallistua keikalle, sillä hänellä on töitä ja koulua seuraavana päivänä eikä hän voi valvoa yhteen yöllä, jolloin keikan on tarkoitus loppua.

Hollander oli yrittänyt saada lipusta rahojaan takaisin, mutta lipunmyyjä ei siihen ollut suostunut

- Koska aikataulut muuttuivat lennosta, Hollander ja useat muut menettivät suuria summia rahaa, sillä jälleenmyynnillä lipuista ei saa ostohintaa takaisin, kanteessa muun muassa todetaan.

Vaadittua korvaussummaa ei olla vielä vuodettu julkisuuteen, mutta Hollander hakee lipunhinnan lisäksi korvauksia huolimattomasta informaatiosta sekä erilaisista vahingoista.

Lue myös: Madonnan, 61, notkeus hurmaa sosiaalisessa mediassa: "Taipuisinpa itse moiseen"

Lue myös: Madonna aloitti kiertueensa, mutta netistä ei löydy yhtään kuvaa - syynä yleisölle annettu määräys

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat