Kuva: AOP

Jennifer Aniston palkittiin ikonisena näyttelijänä - piti vitsien täyteisen puheen

11.11.2019 16:15 - Milena Raappana

Jennifer Aniston kiitteli Frendit-sarjaa siitä, että katsojat ovat nyt valinneet hänet ikoniseksi näyttelijäksi. Vitsejä palkintopuheesta ei kuitenkaan puuttunut.

Sunnuntaina järjestetyissä E! Newsin People's Choice Awards -palkintogaalassa palkittiin Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä. Gaalassa viihteen kuluttajat saavat päättää, kuka tähtikaartista ansaitsee palkintopokaalin hyllyynsä. 

Yksi heistä oli näyttelijä Jennifer Aniston, 50, joka palkittiin People's Icon -palkinnolla. Tähti vitsaili, miten ihanaa on, kun fanit ovat pysyneet mukana, vaikka näyttelijät tekevät työtään rahasta. 

- Me näyttelijät emme tee tätä kriitikoiden tai toistemme takia tai tehdäksemme perheemme ylpeiksi. Me teemme tätä rahasta, Aniston sanoi. 

- Eikä, minä vitsailen vain. Me teemme tätä teidän takianne, todella teemme. Kukaan meistä ei pystyisi tekemään tätä, jos emme tekisi sitä täysin teille, ja te olette olleet niin lempeitä minulle. 

Aniston, joka tähdittää Apple TV:n uutta The Morning Show -ohjelmaa yhdessä Reese Witherspoonin, 43, kanssa, antoi suurta painoarvoa uransa etenemisestä Frendit-tv-sarjalle, jossa hän näytteli Rachel Greeniä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Jos minua voi yhtään liittää sanaan "ikoni", se on vain ja ainoastaan sen takia, että minulla oli mahdollisuus olla ikonisessa ohjelmassa mukana ikonisten näyttelijöiden ja ikonisen hiustyylin kanssa, Aniston kiitteli ja vitsaili Rachelin kampauksista. 

Hän kuvaili Frendien olevan elämänmittainen lahja, jota ilman hän ei seisoisi lavalla ottamassa vastaan palkintoa. 

- Te uskoitte meihin ja uskoitte niihin todella uskomattoman isoihin asuntoihin, Aniston jälleen heitti huulta ja viittasi New Yorkin pieniin asuntoihin, jotka kuitenkin Frendeissä olivat yllättävän isoja. 

- Olette päällystäneet tien kaikelle, mitä olen sen jälkeen saanut tehdä ja tuntuu myös niin hyvältä, että saan olla takaisin televisiossa, mistä kaikki lähti liikkeelle, Aniston sanoi yleisön hurratessa ja päätti puheensa kiitoksiin ja rakkaudenosoituksiin. 

Aniston liittyi taannoin Instagramiin ja sai koko palvelun romahtamaan sekä uuden seuraajaennätyksen nimiinsä. Näyttelijän tili keräsi miljoona seuraajaa viidessä tunnissa ja 16 minuutissa. Aikaisempi ennätys oli prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteisellä tilillä, jossa miljoonaa seuraaja saatiin kasaan viidessä tunnissa ja 45 minuutissa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jennifer Aniston paljasti Frendit-näyttelijöiden palkkaerot: "Olisimme ansainneet saman korvauksen"

Lue myös: Jennifer Aniston kiusoitteli Frendit-sarjan faneja - nettikansa innostui

Lähteet: Metro.co.uk, E! News

Kilpailut

Uusimmat