Kuva: AOP

Kim Kardashian vieraili kansanmurhan muistomerkillä - poseerasi duckface-selfiessä fanin kanssa

09.10.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian on perheineen matkalla Armeniassa.

Kim Kardashian, 38, on vieraillut Armeniassa Tsitsernakaberd-muistomerkillä. Muistomerkki on pystytetty vuonna 1915 alkaneen kansanmurhan uhrien muistolle. Kansanmurhassa surmattiin joidenkin arvioiden mukaan jopa 1,5 miljoonaa armenialaista ensimmäisen maailmansodan aikana nykyisen Turkin alueella.

Kim Kardashianilla on armenialaiset sukujuuret hänen isänsä Robert Kardashianin puolelta. Nainen on aiemminkin vieraillut kansanmurhan muistomerkillä vuonna 2015, kun kansanmurhan alkamisesta oli kulunut sata vuotta.

Tosi-tv-tähti ja kauneusyrittäjä herätti luonnollisesti runsaasti huomiota saapuessaan muistomerkille Armeniassa. Mukana muistomerkillä olivat myös naisen sisko Kourtney Kardashian, 40, ja tämän kaksi lasta, yhdeksänvuotias Mason ja seitsemänvuotias Penelope. Kim Kardashian päätyi poseeraamaan fanien kanssa selfieissä muistomerkillä.  

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Armeniaan ovat matkanneet myös kaikki Kim Kardashianin ja Kanye Westin neljä lasta. Monet tiedotusvälineet uutisoivat, että pariskunnan lapsista Saint, Chicago ja Psalm saivat Armeniassa kasteen, kun taas North oli jo kastettu Jerusalemissa vuonna 2015. Kanye West ei ole mukana Armenian-matkalla.

Lue myös: Kim Kardashianin ja North Westin, 6, yhteiskuva naurattaa somessa – näetkö sinä erikoisen illuusion?

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi herkän kuvan lapsuudestaan: "Kaipaan sinua, isä"

Lähteet: Daily Mail, Harper's Bazaar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat