Kuva: AOP

Raju väite: Miley Cyrusin ex-mies sai tietää avioerosta somen kautta

26.09.2019 17:15 - Lauri Kujanpää

Hemsworth ja Cyrus erosivat elokuun alussa.

Page Six -julkaisu kertoo lähteen paljastaneen heille, että Liam Hemsworth, 29, kuuli erostaan Miley Cyrusista, 26, sosiaalisen median kautta.

Cyrusin leiri tiedotti 10. elokuuta, että aviopari on eronnut ja he haluavat jatkaa elämäänsä erikseen. Tiedote oli Page Sixin mukaan ollut kuitenkin pelkästään Cyrusin puolelta, sillä Hemsworth oli viettänyt aikaa tuolloin Australiassa eikä ollut asiasta tietoinen.

Hemsworth tiedotti itse asiasta vasta muutama päivä myöhemmin, kun kertoi elokuun 13. päivä, että on nyt eronnut ja ei toivo Cyrusille mitään muuta kuin pelkkää hyvää.

Vain muutama tunti Cyrusin eroilmoituksen jälkeen, laulajakaunotar oltiin bongannut yhdessä tyttöystävänsä Kaitlynn Carterin kanssa. Nyt myös Carter ja Cyrus ovat eronneet.

Lähteen mukaan ero ei myöskään ollut mitenkään ihmeellinen asia, sillä aviopari oli liikkunut ilman sormuksia jo useamman kuukauden. Sen takia Cyrus ei lähteen mukaan ajatellut, että ero tulisi Hemsworthille yllätyksenä.

Hemsworth ja Cyrus ehtivät olla naimisissa hieman yli puoli vuotta. Heillä on kuitenkin ollut on-off-suhde jo vuodesta 2009 lähtien.

Hemsworth päätyi tietämättään myös pienen kohun keskelle, kun näyttelijäkaunotar Lindsay Lohan lähestyi häntä somen kautta. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Kohuerosta toipuva Miley Cyrus saa tukea perheeltään: 'Tilanne on kuitenkin surullinen'

Lue myös: Miley Cyrus ei halua nyt uusia suhteita: "Hän tarvitsee aikaa parantuakseen"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar lähestyi Liam Hemsworthia - "Miley Cyrus ei halua tietää asiasta mitään"

Lue myös: Miley Cyrus ja tv-kaunotar kävivät kuumina klubilla, lähde: "He käytännössä harrastivat seksiä"

Lähde: Page Six

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat