Kuva: AOP

Täydelliset naiset -tähti vankilaan - tuomittiin lahjonnasta

14.09.2019 14:15 - Senja Rapila

Felicity Huffman joutuu istumaan neljäntoista päivän tuomion vankilassa.

Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman, 56, on tuomittu lahjonnasta. Kerroimme aiemmin tänä vuonna asiasta tarkemmin, kun joidenkin vanhempien epäiltiin maksaneen lahjuksia, jotta heidän lapsensa pääsisivät huippuyliopistoihin. Huffman oli yksi heistä.

Nyt Huffman on myöntänyt syyllisyytensä oikeuden edessä. Hän oli maksanut noin 14 000 euroa lahjuksia, jotta saisi tyttärelleen etumatkaa pääsykokeissa. Tähti pahoitteli tekemäänsä virhettä oikeudessa.

- Olen hyvin pahoillani oppilaille, vanhemmille ja yliopistoille, joita tekoni kosketti. Olen aiheuttanut enemmän vahinkoa tyttärelleni mitä koskaan kuvittelinkaan. Olin peloissani, tyhmä ja niin väärässä. Häpeän todella paljon tekoani, Huffman on lukenut oikeudessa TMZ-sivuston mukaan.

Vaikka syyttäjä vaati näyttelijälle kuukauden tuomiota telkien takana, tuomari tuomitsi Huffmanin neljäntoista päivän tuomioon, yli 25 000 euron sakkoihin ja 250 tunnin yhdyskuntapalveluun. Huffmanin tulee ilmoittautua vankilaan istumaan kahden viikon tuomiotaan viimeistään lokakuun 25. päivä.

Kertoman mukaan Huffman oli yksi heistä, jotka olivat maksaneet pienimpiä lahjuksia.

Lähde: TMZ

Lue myös: Täydelliset naiset -tähti ollut näyttelijämiehensä kanssa jo 32 vuotta - lue kaunis kirjoitus

Kilpailut

Uusimmat