Kuva: AOP

Hollywood-tähdet muistelevat Paul Walkeria: "Kyyneleet eivät koskaan lopu"

13.09.2019 19:15 - Lauri Kujanpää

Sekä Vin Diesel että Dwayne Johnson ovat julkaisseet Instagramissa koskettavat viestit.

Hollywood-tähti Vin Diesel, 52, muistelee Instagramissa edesmennyttä ystäväänsä Paul Walkeria. Kaksikko tähditti Fast & Furious -elokuvia yhdessä siihen asti, kunnes Walker menehtyi vuonna 2013 vakavassa autokolarissa.

"Kuvaamme tällä hetkellä Skotlannissa ja olemme juhlineet kovaa työtämme. Näinä hetkinä muistan aina, kuinka istuimme yhdessä hymyillen ja juotimme muut humalaan", Diesel kirjoittaa Walkerille ja jatkaa:

"Olen niin onnekas, kun saan kutsua sinua veljekseni. Kyyneleet eivät koskaan mene pois, mutta ne muuttuvat. Me ainoastaan toivomme, että teemme sinut ylpeäksi. Sinun tyttäresi lähetti minulle rakkautta tänään. Hänellä on sinun sydämesi. Hyvää syntymäpäivää. Jotenkin vielä jatkat sitä, että teet maailmasta paremman paikan".

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Myös Dwayne "The Rock" Johnson, 47, muistelee Paul Walkeria omalla Instagram-sivullaan.

"Tämä päivä muistuttaa siitä, kuinka haurasta elämä on. Koko maailma juhlii Paulin perintöä tänään. Meidän ystävyytemme näkyi myös tyttäriemme kautta.

Emme koskaan voi tietää, mitä elämä tuo kulman takaa eteemme, joten meidän täytyy elää ilman pelkoa ja kunnioittaa heitä, jotka eivät ole enää keskuudessamme", Johnson muun muassa kirjoittaa.

Paul Walker syntyi 12. syyskuuta vuonna 1973.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Edesmenneen Paul Walkerin elämästä kertovan dokumentin traileri julki - katso koskettava pätkä

Lue myös: Edesmenneen Paul Walkerin ja Vin Dieselin tyttäret julkaisivat koskettavan yhteiskuvan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat