Kuva: AOP

Ystävä paljastaa: Britney Spearsin tyylinvaihdoksen taustalla suurempi syy

10.09.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Spearsin poikaystävä on ollut laulajakaunottaren tukena.

Uutisoimme viime kuun lopulla, että Britney Spears, 37, on vaihtanut tyyliään. Spears oli värjännyt tunnetut vaaleat hiuksensa bruneteiksi ja tämä oli ollut fanien mieleen. Voit lukea lisää tästä ja tästä.

Nyt Spearsia lähellä oleva ystävä on paljastanut Hollywood Life -julkaisulle, että taustalla on ollut suurempikin syy. Spearsin isä, Jamies Spears, 67, on taistellut terveytensä kanssa jo pitkään, sillä hänen suolensa repesi yllättäen, ja tämä on vaikuttanut myös vahvasti Britneyn hyvinvointiin.

- Britney on käynyt pohjalla hänen isänsä sairauden takia. Asia on vaikuttanut vahvasti Spearsin hyvinvointiin ja kaikki se draama ja uutisointi on aiheuttanut vain lisästressiä. Britney päätti, että haluaa hemmotella itseään kaiken surun keskellä ja vaihtaa hiusväriään, koska hän halusi tuntea itsensä uudeksi ja onnelliseksi ja hän haluaa keskittyä positiivisiin asioihin.

- Hän rakastaa uutta tyyliään ja hänestä on ihanaa, kun muutkin pitävät siitä. Kaikki se saa hänet tuntemaan enemmän onnellisuutta.

Ystävä myös kertoo, että Spearsin poikaystävä Sam Asghari on ollut laulajakaunottarelle uskomattoman tärkeä tuki ja yrittänyt saada Spearsia näkemään elämän hyviä puolia. Asghari on hehkuttanut rakastaan myös Instagram-sivullaan, mistä voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Britney Spears vaihtoi tyyliä - fanit sekosivat innosta

Lue myös: Britney Spearsin tyyli muuttui jälleen - fanit innostuivat uudesta lookista

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä ylistää kumppaniaan: "Ihmisten täytyisi ottaa mallia sinusta"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat