Kuva: AOP

Lady Gagan suhdehuhut syvenevät - tuore somepäivitys ei ainakaan vähennä epäilyjä

10.09.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Lady Gagan huhutaan seurustelevan äänittäjä Dan Hortonin kanssa.

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga, 33, on alati kiihtyvien suhdehuhujen pyörteissä. Naisen huhutaan tapailevan äänittäjä ja monitorimiksaaja Dan Hortonia. Huhujen alkulähteenä olivat heinäkuun lopussa julki tulleet paparazzikuvat kaksikosta. Kuvissa kaksikko nähtiin pusuttelemassa Kaliforniassa. Pääset katsomaan kuvat tästä jutusta.

Nyt Lady Gaga on jakanut Instagramin tarinoissaan päivityksen, johon hän on merkinnyt huhutun kultansa. Kuvassa nähdään romanttiselta vaikuttava illallinen kahdelle, ja kuvatekstissä Gaga kertoo Dan Hortonin toimineen kokkina. Lämpimät tunteensa osoittaakseen Gaga on vielä lisännyt tekstin perään aimo annoksen sydämiä. Voit katsoa kuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kumpikaan ei ole ainakaan vielä vahvistanut seurustelua julkisesti. Kaksikko on nähty yhdessä muun muassa nauttimassa The Curen ja The Pixiesin konserteista. Cosmopolitan kirjoittaa, että huhutun parin nähtiin suutelevan toisiaan ja tanssivan konserteissa yhdessä.

Vielä kesän alussa huhuttiin kiivaasti, että Lady Gaga olisi yhdessä A Star Is Born -elokuvan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin, 44, kanssa. Kaksikon uskomatonta kemiaa on ihasteltu paitsi itse elokuvassa, myös kaksikon yhteisessä Oscar-gaalaesityksessä. Vettä huhumyllyyn lisäsi se, että Cooper erosi naisystävästään Irina Shaykista kesäkuun alussa. Monet epäilivät, että rakkauden roihahtaminen Cooperin ja Gagan välillä olisi ollut eron syy. Lady Gaga itse oli eronnut kihlatustaan Christian Carinosta helmikuussa.

Lue myös: Lady Gaga kommentoi romanssihuhuja Bradley Cooperiin - "Some on netin vessanpönttö"

Lue myös: Lady Gagan iho on upea - 5 kauneinta otosta tähdestä ilman meikkiä

Lähde: Cosmopolitan

Muokattu 11.9. klo 16.25: Lisätty uusi twiitti poistetun twiitin tilalle.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat