Kuva: AOP

Jennifer Lopez joutui aktivistien hampaisiin punaisella matolla - syynä leffassa käytetty turkis

09.09.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Jennifer Lopez ei näyttänyt välittävän huuteluista.

Poptähti ja näyttelijä Jennifer Lopez, 50, sai osakseen epämieluisaa huutelua kävellessään punaisella matolla Toronton elokuvajuhlilla. Nainen juhlisti Hustlers-elokuvan ensi-iltaa lauantaina. Lopez nähdään elokuvassa yhdessä päärooleista.

Nainen joutui punaisella matolla eläinoikeusaktivistien hampaisiin. Eläinoikeusjärjestö PETAn aktivistit huusivat kovaan ääneen iskulauseita liittyen turkisten käyttöön. Hustlers-elokuvan ennakkomarkkinoinnissa on näytetty elokuvasta pätkä, jossa Lopez nähdään sonnustautuneena muhkeaan turkikseen. Popcrush-sivusto kirjoittaa, että turkis näyttää ketun turkista tehdyltä. Fox Newsin mukaan ei ole varmuutta, onko elokuvassa nähtävä turkis aito vai ei.

Protestoijilla oli mukanaan myös kylttejä, joita he heiluttivat punaisen maton vieressä.

- Lakkaa käyttämästä turkiksia, Jennifer Lopez! Häpeä! Sinulla on verta käsissäsi! aktivistit huusivat.

Jennifer Lopez jatkoi punaisella matolla poseeraamistaan aktivistien huudoista huolimatta aivan kuin ei olisi mitään kuullutkaan.

Jennifer Lopez nähtiin tyrmäävänä elokuvan ensi-illassa. (kuva: AOP)

Eläinoikeusaktivistit ovat joukolla kommentoineet naisen Instagram-päivityksiä, joiden kommenttikentissä he vetoavat naista lopettamaan turkisten käytön.

”Lakkaa käyttämästä eläimistä tehtyjä turkiksia. Vain koska olet rikas ja kuuluisa, sinun ei tarvitse olla julma ja sydämetön eläimiä kohtaan”, on yksi kommentoinut.

”Olet upea, mutta sinun pitää lakata käyttämästä eläinten ihoja. Ei ole söpöä eikä trendikästä käyttää julmuutta muotina. Sinun äänelläsi on väliä ja voit vaikuttaa muihin, jotta he tekisivät eettisiä valintoja”, kuuluu toinen kommentti.

Useita kommentteja on tullut muun muassa alla näkyvään Instagram-päivitykseen, joissa naisen elokuvassa käyttämä turkis nähdään. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Jennifer Lopezin, 50, ensi-iltalookissa huomio kiinnittyi kaula-aukkoon - katso kuvat

Lue myös: Miten sujuu Jennifer Lopezilta tankotanssi? Video elokuvanteon kulisseista paljastaa, katso

Lähteet: Popcrush, Fox News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat