Kuva: AOP

Jaana Pelkonen sai korkealentoisen nimipäiväyllätyksen Anni Hautalalta - "Terkkuja taivaalta!"

15.08.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Jaana Pelkonen nautti illallisen yläilmoissa.

Tänään torstaina vietetään Jaanan nimipäivää. Yksi nimipäiväsankareista on kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen, joka on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa saaneensa nimipäivän kunniaksi yllätyslahjan. Lahjan takana on radiojuontaja Anni Hautala.

Kaksikko on päässyt nauttimaan illallisesta hulppeissa maisemissa, nimittäin aivan Helsingin keskustassa yläilmoihin nostettuna.

”Hyvää nimipäivää kaikki me nimpparisankarit ja terkkuja taivaalta! Kiitos Anni Hautala ylläristä”, Pelkonen kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Jaana Pelkonen on kolmannen kauden kansanedustaja. Nainen valittiin uudestaan eduskuntaan viime keväänä yli 10 000 äänen saaliilla. Jaana Pelkonen on tullut suomalaisille tutuksi lukuisten tv-ohjelmisen juontamisesta. Hän aloitti uransa Tilt-peliohjelman juontajana vuonna 1997, ja on sittemmin juontanut muun muassa Far Out -ohjelmaa ja useana vuonna Eurovision laulukilpailun Suomen karsintoja. Nähtiinpä Pelkonen juontamassa jopa itse Euroviisut, kun ne järjestettiin vuonna 2007 Helsingissä. 

Jaana Pelkonen juonsi Eurovision laulukilpailun yhdessä Mikko Leppilammen kanssa vuonna 2007. (kuva: AOP)

Lue myös: Jaana Pelkonen otti kipeän lapsensa työpaikalleen, somessa kritiikkiä: "En haluaisi nillittää..."

Lähde: Eduskunta.fi

Kilpailut

Uusimmat