Kuva: Mikko Räsänen

MTV: The Rasmus vetäytyi vuokrakämppään kiinnostavasta syystä: "Kaikkien uhrattava yhtä paljon"

08.08.2019 11:15 - Senni Loikala

Supersuositun rock-yhtyeen miehistö vietti hiljattain viikon Espanjan vuoristossa, selviää MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelusta.

The Rasmus -yhtyeen nokkamies Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala,  39, vierailivat torstaina MTV:n Huomenta Suomi -aamu-tv-ohjelmassa. Lähetyksessä Ylöseltä ja Hakalalta kysyttiin siitä, miten jo 25 vuotta täyttävä onnistunut ratkomaan yhtyeen sisäisiä ristiriitoja, esimerkiksi taiteellisia erimielisyyksiä. 

Lauri Ylönen vastasi kysymykseen kertomalla, että yhtye vietti hiljattain viikon Espanjan vuoristossa sijaitsevassa pikkukylässä. Yhtye oli vuokrannut asunnon ja laittoi sinne studion pystyyn.

- Soiteltiin musiikkia siellä, ja varmaan noin 70 prosenttia ajasta juttelimme ja pureuduttiin siihen olennaiseen, että keitä me olemme, mistä tulemme, mitä haluamme tehdä nyt ja kymmenen vuoden päästä, Ylönen kertoi ja lisäsi:

- Yhteisen sävelen ja päämäärän löytäminen on todella tärkeää.

Ylönen otti samassa asiayhteydessä esille myös yhtyeen jäsenten tasavertaisen omistautumisen bändille.

- Bänditoiminnassa on tärkeää se, että kaikki ovat valmiita uhraamaan yhtä paljon esimerkiksi henkilökohtaiselta puolelta. Tämä on kuitenkin meidän toinen perhe ja se ei ole aina helppo yhtälö, että olemme paljon poissa kotoa.

- Parhaimpina vuosina (olemme olleet) 250 päivää jossain rundilla ja siihen jää sata päivää väsyneenä kotona, niin siinä pitää välillä vähän säätää.

Katso koko haastattelu alta.

Lauri Ylösellä on joulukuussa 2017 syntynyt poika naisystävänsä Katriina Mikkolan kanssa. Ylösellä on myös vuonna 2008 syntynyt poika entisen vaimonsa Paula Vesalan kanssa. 

Lue myös: Kaliforniassa asuvaa Lauri Ylöstä ei tunnisteta Yhdysvalloissa - "Kun kysytään, mitä työtä teen..."

Lue myös: Lauri Ylönen kertoo kuittaileensa Paula Vesalalle erosta: "Nyt myyt kyllä paljon levyjä"

Kilpailut

Uusimmat