Kuva: YouTube

Evelina sai tarpeekseen kylmästä kesästä - edustaa varsin syksyisessä lookissa, katso

15.07.2019 13:45 - Senni Loikala

Artisti tunnelmoi viikonlopun keikkojaan pipossa ja neulepaidassa.

R'n'b-laulajatähti Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, 24, keikkailee tiuhaan kesällä. Artisti nousi viime viikonloppuna lavalle suurilla musiikkifestivaaleilla Oulussa ja Vantaalla. Evelina julkaisi sunnuntaina noin 163 000 seuraajan Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kiittää viimeisimmistä keikoistaan. "Oli huikea viikonloppu", artisti summaa.

Päivityksessä on kuva Evelinasta. Artisti on pukeutunut harmaaseen pipoon ja neulepaitaan. Vaikka paita jättää olkapäät paljaiksi, on tyyli tuonut syksyn joidenkin mieleen. "Tämä kuva saa minut kaipailemaan syksyä", lukee yhdessä päivitykseen jätetyssä kommentissa. Heinäkuussa on ollut laajalti Suomessa erittäin koleaa säätä, joten itse kunkin saattaa ajoittain tehdä mieli jättää kesävaatteet kaapin perukoille ja pukeutua syksyisiin vaatteisiin.

Päivityksestä on saanut noin 14 000 sydäntä ja sata kommenttia noin vuorokaudessa. Monissa kommenteissa kiitellään Evelinaa upeista keikoista ja monet myös kehuvat tähden tyyliä ja ulkonäköä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Evelina on uuden housutrendin edelläkävijä - muotipöksyt puetaan nyt uudella tavalla

Lue myös: Evelina hurahti maailmalla leviävään meikkitrendiin - ihastutko laulajan huuliin?

Lue myös: Evelina julkaisi tyrmäävän selfien - hupaisa yksityiskohta johti melkoiseen väärinkäsitykseen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat