Kuva: America's Got Talent, YouTube

Sokea ja autistinen laulaja saa kyynelkanavat aukeamaan - "Tulen muistamaan esityksen loppuelämäni"

30.05.2019 15:45 - Milena Raappana

Sokea ja autistinen Kodi Lee osallistui America's Got Talent -ohjelmaan ja sai koko yleisön itkemään.

America's Got Talent -ohjelman lavalle astelee nuori mies äitinsä kanssa. Hän on Kodi Lee, 22, joka on sokea ja autistinen.

Tuomaristo kyselee Kodilta hänen ikäänsä ja mitä hän aikoo esittää. Miehen vastaukset vievät hieman aikaa ja tuomariston ilmeet ovat odottavia. Kodin äiti Tina Lee kertoo poikansa taustoista.

- Ymmärsimme jo aikaisessa vaiheessa, että Kodi pitää musiikista. Kun hän kuunteli musiikkia, hänen silmänsä muuttuivat todella suuriksi ja alkoi laulaa. Silloin tajusin, että hän on esiintyjä. Musiikin ja esiintymisen kautta hän on pystynyt elämään tässä maailmassa, sillä autistisena on todella vaikeaa tehdä asioita, joita kaikki muut tekevät. Se on itseassa pelastanut hänen henkensä, Tina kuvailee.

Ennen kuin Kodi aloittaa esityksensä, Tina kuiskaa hänelle:

- Ota aikasi. Sinua kuvaa tällä hetkellä noin 20 kameraa. Oletko valmis?

Kodi vastaa innokkaana myöntävästi. Ensimmäiset pianon soinnut ovat kauniita, mutta kun hän avaa suunsa, alkuhämmästyksen jälkeen tuomaristo on kyynelissä.

Katso Kodin esitys alta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Esityksen jälkeen tuomaristo kehuu Kodia vuolaasti.

- Mitä juuri tapahtui, on epätavallista. Todella epätavallista. En tiedä, millaista on elää Kodin maailmassa, mutta sen tiedän, että teillä kahdella on todella mahtava suhde. Äänesi on uskomaton. Sinulla on todella kaunis äänenväri. Kiitos todella paljon, että luotitte tähän ohjelmaan. Tulen muistamaan tämän loppuelämäni, sanoo juronakin pidetty tuomari Simon Cowell.

Tuomariston uusin jäsen Gabrielle Union kuitenkin viimeistelee koko show'n.

- Olen uusin tuomari tällä kaudella ja myös uusi äiti tänä vuonna. Se on vaikein työ, mitä minulla on koskaan ollut, mutta myös palkitsevin työ. Haluat vain antaa lapsillesi kuun taivaalta, ja tänä iltana minä aion antaa teille jotakin todella spesiaalia, Gabrielle sanoo ja läimäyttää kultaista nappia, jonka avulla kilpailija pääsee suoraan live-esityksiin.

Lue myös: Koulu kielsi 14-vuotiasta esiintymästä kykyjenetsintäkilpailussa - syy järkytti vanhemmat

Lue myös: 10 vuotta sitten Susan Boyle esitti ikonisen koelaulunsa - kertoo nyt, mitä on tehnyt miljoonillaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat