Kuva: AOP

Frendit-fani bongasi piilotetun viestin Rossin paidasta - some ihastui

24.05.2019 11:45 - Reija Saarinen

Kuvalla onkin suurempi merkitys, kuin mitä voisi kuvitella.

Vuosina 1994-2004 pyörinyt Frendit-sarja on edelleen hyvin suosittu eikä varmaan liene liioittelua todeta, että kyseinen sarja on sellainen, jonka tietää jokainen.

Aina välillä sarjaan liittyvistä bongauksista on uutisoitu mediassa. Kerran esimerkiksi superfani sai selville, että Gellerin perheen jäsenillä on kaikilla yksi ja sama salaisuus. Tämän lisäksi on paljastettu, että eräs sarjan hahmoista oli alun perin aivan toisessa sarjassa.

Nyt sen sijaan yksi fani on tehnyt bongauksen kahdeksannen kauden 17:sta jaksosta. Siinä Ross nähdään eräässä kohtauksessa yllään paita, joka pitää sisällään "piilotetun" viestin.

Paidassa nähdään siis kaksi kättä, jotka pitävät toisistaan kiinni pikkurilleillään. Nopealla vilkaisulla siinä ei ole sen ihmeempää, mutta todellisuudessa se on viittomakieltä. Kyseinen viittoma nimittäin viittaa sanaan ystävyys.

Fanit ovat olleet paljastuksesta innoissaan ja moni myöntää, ettei ole koskaan kyseiseen asiaan kiinnittänyt minkäänlaista huomiota.

"Tämä on mennyt minulta ihan ohi."

"Onpa suloista."

"Ihanaa."

"Haluan tuollaisen paidan."

Onko homma mennyt sinultakin ohi? Kuvan paidasta pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Frendit-sarja tiivistettiin kolmen minuutin animaatioon - katso fanit vakuuttanut teos

Lue myös: Viranomaisten ilmoitus sai Frendit-fanit sekaisin - kuva varkaasta on kuin ilmetty Ross!

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat