Kuva: AOP

Kimi ja Minttu Räikkösen tytär täytti kaksi vuotta - lahja näyttää todella arvokkaalta

16.05.2019 13:45 - Senni Loikala

Räikkösten kuopus viettää tänään torstaina syntymäpäiväänsä.

Kyllä nyt Rianna-tytön kelpaa! Kaksivuotiailla onkin usein meno päällä, joten vauhdin hurmaa on luvassa.

Formulakonkari Kimi Räikkönen, 39, päivitti torstaina lähemmäs puolentoista miljoonan seuraajan Instagram-tiliään tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi. Kimin ja Minttu Räikkösen Rianna-tytär täytti kaksi vuotta.

"Kaksi vuotta sitten kello 19.07 jääpala numero kaksi syntyi. Hyvää syntymäpäivää Rianna! Minulla ja Robinilla oli sinä päivänä rankka päivä sairaalassa", Räikkönen kirjoittaa. Robin on Riannan vuonna 2015 syntynyt isoveli.

Räikkönen on aiemminkin kutsunut lapsiaan jääpala-hellittelynimellä. Räikköstä itseään kutsutaan F1-piireissä "jäämieheksi."

Päivityksessä on kolme kuvaa. Ensimmäisessä Rianna on lastenleikkeihin tarkoitetun ajoneuvon päällä ja vaikuttaa siltä, että hän on saanut arvokkaalta vaikuttavan ajoneuvon lahjaksi. Ajoneuvoon on kiinnitetty numeron kaksi muotoinen ilmapallo. Toisessa kuvassa on Rianna vauvana ja Räikkönen on hänen vierellään. Kolmannessa kuvassa Räikkönen ja Robin makoilevat silmät kiinni sairaalan sängyllä ja kuva on otettu ilmeisesti siltä päivältä, kun Rianna syntyi. Kuvassa kaksikko ilmeisesti odottelee, että Rianna syntyy.

Katso kuvat painamalla päivityksen oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Minttu Räikkönen seurasi formulakisaa David Beckhamin kanssa - hyväntuulinen somekuva ihastuttaa

Lue myös: Kimi Räikkösestä kuvattu video leviää netissä: "Onko hän humalassa?"

Kilpailut

Uusimmat