Radio Novan Aamussa Akilla on teknisiä ongelmia ja hätiin herätetään myös tekniikan esimies. Minnan käy läpi yhden aikakauden loppua sekä tuo pöytään bisnesidean tuottaja Parta - Markuksen kanssa. Akistotelestä tarvitaan myös studiossa ja selviää myös, söisikö Minna pähkinän, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamu yllätetään toden teolla, kun puhelin soi. Minna ja Aki järjestävät suuren tippaleipä testin ja Akin kärsä sekä ABC-mies herättävät hilpeää keskustelua.
Räikkösten kuopus viettää tänään torstaina syntymäpäiväänsä.
Instagramissa julkaistu kuva on saanut aikaan suurta innostusta.
Kuvassa nähdään muun muassa upea Ferrarin urheiluauto.
MTV Total tarjoilee lokakuun alusta asti makupaloja urheilun ystäville formulasta jalkapalloon ja alppihiidosta tennikseen sekä raveihin.
Jarkko Tamminen on ilmiömäinen imitaattori, joka vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana vapun kunniaksi. Kuuntele mitä tapahtuu, kun studioon saapuivat paikalle Kimi Räikkönen, Tarja Halonen ja Juhani Tamminen...
Arttu Wiskari tunnetaan myös aktiivisena karaokelaulajana. Mies on bongattu vuosien varrella lukuisia kertoja mikrofonin äärestä karaokebaareista, erilaisista seurueista. Laulukaverina on nähty useasti myös formulasankari Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkösen kommentit huvittivat televisiokatsojia Abu Dhabin GP:n aikana, kun hän antoi tiukkoja vastauksia kilpailuinsinöörinsä tiimiradiossa kertomiin ohjeisiin.