Kuva: Senja Rapila

IS: Robin kertoo kurinalaisesta elämästään: "Mietin aina, miten järkevä tämä pulla on"

26.04.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Robin Packalen tekee lauantaina paluun keikkalavoille. Mies kertoo Ilta-Sanomille, millaisesta treenistä hän ei tingi.

Helmikuussa paluun tehnyt Robin Packalen, 20, tunnetaan kovakuntoisena nuorukaisena, joka heittää keikoillaan voltteja ja muutenkin hehkuu energisyyttä. Robinin kovakuntoisuus ei ole jäänyt huomaamatta esimerkiksi miehen Instagram-seuraajilta, joille mies on vilautellut treenattua kroppaansa. Nyt mies kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, miten kurinalaista elämää hän viettää, jotta hän pystyy antamaan lavalla kaikkensa.

- Syön hyvin. Mietin aina, kun laitan jotain suuhuni, että miten järkevä tämä pulla on, Robin kertoo IS:lle.

Mies kertoo pitävänsä treenaamisesta, vaikka aikaa siihen ei meinaa aina löytyäkään. Hän panostaa erityisesti akrobaattiseen treenaamiseen, sillä hän tietää siitä olevan erityistä hyötyä keikoilla.

Lavaenergiaa tarvitaan taas, kun Robin tekee lauantaina paluun keikkalavoille. Robin nähdään noin 20-minuuttisessa ilmaiskonsertissa Helsingin Narinkkatorilla. Kyseessä on miehen ensimmäinen pidempi esiintyminen sen jälkeen, kun hän vaihtoi laulukielensä englanniksi. Mies teki yllätyspaluun helmikuun Emma-gaalassa, missä hän esitti uutuussinkkunsa I’ll Be With You.

(kuva: Senja Rapila)

Robin keskittyy englanninkieliseen materiaaliinsa ja kansainvälisen uran tavoitteluunsa täysillä. Tämän takia lauantaisella minikeikallakaan ei kuulla ainuttakaan suomenkielistä kappaletta.

-  Meillä on nyt tämä uusi juttu. Koen, että tulee liian sekava fiilis, jos laulan kahdella kielellä saman keikan aikana. Fokus on nyt englanninkielisessä materiaalissa. En poissulje sitä, etteikö joskus kuultaisi suomenkielistä musaa, mutta se on sitten joku ihan spessukeissi, Robin sanoo.

Robin on kiinnitetty Saksan Universal-levy-yhtiön listoille, ja Saksasta käsin mies aikoo ponnistaa niin pitkälle kuin suinkin pääsee. Hän tiedostaa, että monet epäilevät hänen kansainvälisen uransa lentoon lähtemistä.

- Mulle on tullut paljon kommenttia, että ei se Robin varmaan vedä ulkomailla stadioneja täyteen ja on hirveä floppi. Antakaa tälle aikaa. Meillä on suunnitelma seuraavalle kymmenelle vuodelle.

Robin julkaisi tänään perjantaina uuden sinkun Suit That. Pääset kuuntelemaan sen alta.

Lue myös: Robin vaihtoi laulukielen englantiin ja tähtää ulkomaille: "Kyllähän minä otan tässä ison riskin"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat