Kuva: Fotolia

Mies puhuu järkälemäisestä lottovoitostaan: "Tunsin oloni vainoharhaiseksi"

27.04.2019 15:15 - Lauri Kujanpää

Manuel Franco voitti noin 689 miljoonaa euroa.

24-vuotias Manuel Franco on voittanut Yhdysvalloissa järkälemäisen rahapotin, joka on Powerball-nimisen lottopelin historian toiseksi suurin potti. Mies tienasi voitollaan peräti 768 miljoonaa dollaria, eli noin 689 miljoonaa euroa.

Franco on esiintynyt mediassa omana itsenään ja kertonut voiton tuomista fiiliksistä. Hän oli ostanut huoltoasemalta muutaman kupongin sen takia, että oli tuntenut itsensä juuri silloin onnekkaaksi. Niiden kuponkien joukosta löytyi myös onnekas rivi.

- Se oli mahtavaa. Sydämeni hakkasi, vereni kuohui ja oloni oli lämmin. Huusin vain useita minuutteja putkeen, Franco kertoi New York Post -lehdelle.

Mies muistelee myös aikaa, ennen kuin lunasti voittonsa.

- Minusta tuli todella vainoharhainen. Ajattelin, että kun minulla on kuponki, jonka kaikki haluavat, niin ihmiset seuraavat minua. Se oli todella rankkaa aikaa.

Franco on sanonut Fox News -kanavalle, että aikoo kuitenkin jatkaa normaalia elämää - niin normaalia kuin se on mahdollista.

- Tietenkin ostan kaikkea hienoa, mutta kuka ei? En kuitenkaan halua olla esillä, vaan elää mahdollisimman normaalia elämää.

Fox-kanavan uutisvideon aiheesta voit katsoa alta. Videolla Franco puhuu voitostaan ja tunnelmistaan.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: MTV: Suomalaiset lottovoittajat kertovat, miten elämä muuttui voiton jälkeen

Lue myös: Haaveiletko lottovoitosta? Tosielämän kauhutarinat äkkirikastumisesta saavat harkitsemaan uudelleen

Lue myös: 7 tositarinaa todistavat: lottovoitto ei takaa onnea

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat