Radio Novan Iltapäivässä Suvi ja Esko on havahtunut siihen, että alkaa olemaan jo aika kylmä ja talvi tekee tuloaan.
Suomi-Saksa-peli jääkiekon MM-kisoissa siirtää lottoarvonnan tavanomaista myöhemmäksi lauantai-iltana.
Ilta-Sanomat listasi kaikki Veikkauksen Loton päävoitot kunnittain 1971-2021 välisenä aikana.
Vikinglottoon on luvassa uudistuksia kesäkuussa.
Juontaja Aki Linnanahde kertoo Instagramissa voittaneensa lotossa. Huumoripäivitys on kerännyt useita riemastuneita kommentteja.
Radio Novan Aamussa Minna on saanut palautetta Akin juoksulenkistä ja parta-Markus puhuu kielillä. Käy myös ilmi että Akilta on jäänyt jotain kertomatta ja Minna sai tietää tästä lehtien palstoilta, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa selvitetään miten kävi lauantaisen lotto-arvonnan ja miten isänpäivää on vietetty. Studiossa pidetään myös pika-gallup joululaulujen alkamisesta ja millainen mies Joe Biden oikeasti on? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa yritetään nousta kuopasta jos toisestakin ja pohditaan Akin tulevaa lottovoittoa. Minna miettii jalkapalloon jo vuosikymmeniä kuulunutta tapaa ja mietitään myös vaaleja, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla meni huuruun heti aamusta ja Aki puhuu Nurmijärvi-ilmiöstä. Tuottaja parta-Markus on käynyt viikonloppuna kaupoilla ja Minna kuulee Akin suusta sanat, joita Akikaan ei uskonut koskaan sanovansa.
Keskiviikkona Iltapäivä paineltiin Niinan ja Mikon komennuksessa. Aikaisemmin tehty kardinaalimoka aiheutti päänvaivaa sekä tehtäviä paikkakuntien suhteen. Mikä se TikTok nyt oikein on? Entä miten pitkälle lottovoiton voi suunnitella?
Astro-Kuukka tuo faktoja pöytään ja Akilla on poikien juttuja kerrottavanaan. Minnalla on idea lottovoittorahojen käyttöä varten ja Aki opastaa miten hypätä liikkuvasta junasta sekä kertoo mitkä ovat 'kiss-kiss valot'.
Manuel Franco voitti noin 689 miljoonaa euroa.
Vaikka raha helpottaa elämää, ei se automaattisesti tuo onnea.
Puolen kierroksen löysäys, ylös ja sitten pyöritys - Siivittävätkö Artun tipsit ja Formuloiden varikkokäyntien seuraamiset Minnan haastevoittoon? Miltä näyttää kalsarikännien pukukoodi? Entä missä juodaan voittokahvit? Maanantaiaamussa Arttu Harkki ja Minna Kuukka, Akin tarjoillessa olympiaraporttia Kööpenhaminasta.
Radio Nova ja Veikkaus ovat solmineet yhteistyön, jotta Lotto kuullaan myös Radio Novassa viikonloppuisin.
Viestintävirasto kieltää lottoarvonnan Ylen kanavilla. Päätös perustuu Yleisradiolakiin, joka kieltää lähettämisen sekä sponsoroitujen ohjelmien tuottamisen Yleisradiolla.