Kuva: AOP

Cardi B luuli äitiyden olevan helppoa: "Se on niin paljon rankempaa kuin luulin"

10.04.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Nainen synnytti tyttären kahdeksan kuukautta sitten.

Räppäri Cardi B, 26, sai ensimmäisen lapsensa viime vuoden puolella. Tuore äiti palasi lavoille vain viikkoja Kulture-tyttärensä syntymän jälkeen ja treenasi itsensä huippukuntoon, karistaen kaikki raskauskilot. Nyt nainen on avautunut äitiydestä ja sen tuomista haasteista. 

Naisen mukaan äitiys on paljon rankempaa ja vaikeampaa kuin hän ikinä osasi kuvitellakaan. Cardi B joutuu matkustelemaan työnsä puolesta paljon, joten hän on ollut huolissaan siitä, että hänen tyttärensä unohtaa hänet. 

- Äitiys on todella vaikeaa ja rankkaa, se on hankalin työ koskaan. En edes halua puhua siitä, koska se on niin hankalaa, hän kertoi antamassaan haastattelussa. 

- Kun olin raskaana ajattelin, että tämä kaikki tulee olemaan helppoa. Palkkaan vain lastenhoitajan ja vauva lentää minun kanssani mukanani. Ymmärsin lapsen saamisen jälkeen, että on vaikeaa edes palkata lastenhoitaja, koska et luota keneenkään, kuka hoitaa sinun lastasi, nainen miettii. 

Naisen sisko ja äiti ovat auttaneet huolehtimaan lapsesta tähän saakka. Räppäri avautui myös hankalasta parisuhteestaan räppäri Offsetiin, joka jäi kiinni pettämisestä vuodenvaihteessa. Pari erosi lyhyeksi ajaksi, mutta palasivat takaisin yhteen. 

- Tämä on hankalaa parisuhteenkin takia, koska emme ole koskaan samassa paikassa yhdessä. Mietin, että ostaisimme ison talon Atlantasta, mutta emme ole olleet edes omassa kodissamme kahteen kuukauteen! 

Lue myös: Cardi B esitteli paljasta peppuaan - katso kuvat

Lue myös: Räppäritähdeltä järkyttävä paljastus: "Huumasin miehiä ja ryöstin heidät"

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat