Kuva: AOP

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen joutui kolariin - varoittaa somessa yleisestä liikennerikkeestä

27.03.2019 13:45 - Iiro Myllymäki

Nainen on nyt sairaalassa hoidossa.

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Jasmin Voutilainen, 23, on kertonut Instagramin tarinoissaan joutuneensa autokolariin. Hän on sairaalavuoteelta käsin kirjoittanut sosiaaliseen mediaan ja kertonut jäävänsä sairaalaan hoitoon.

”Ajakaa varovasti. Jos oisin yks niistä, jotka snäppäilee ja räplää puhelinta ajon aikana, en välttämättä ois tässä kirjottamassa yhtään mitään. Sekunnin murto-osat ratkasee liikenteessä”, Voutilainen kirjoittaa.

Voutilainen kuitenkin tähdentää, että hänen onnettomuutensa ei johtunut kenenkään puhelimenkäytöstä.

Halusin vaan kertoa mitä mulle kävi ilman että käytin puhelinta, ja kuinka kaikki on kiinni niin pienistä hetkistä. Myös siellä suoralla motarilla, millä moni perustelee puhelimenkäyttöään ratissa. […] Mua hirvittää ajatella, että lopputulos oli nyt jo tämmönen, saati sit et oisin ollu kirjottamassa viestiä ja keskittyminen ois ollut muualla”, Voutilainen jatkaa.

Voutilainen kirjoittaa, että sairaalassa on tehty tutkimuksia ja selvitetty, että mitään ei ole murtunut.

”Toki kivut silti ovat kovat ja oon tarkkailussa ainakin huomiseen. Psyykkiset kolhut on jotenkin sitäkin kovempia ja oon super järkyttynyt ja ahdistunut. Noi on vaan juttuja, joita ei osaa kelata omalle kohdalle…” Voutilainen kirjoittaa.

Nainen on saanut runsaasti tsemppiviestejä sosiaalisessa mediassa. Voutilainen kiittelee niin ikään Instagram-tarinassaan kyynelsilmin saamastaan tuesta.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar hempeilee musiikkialalla vaikuttavan puolisonsa kanssa - katso kuva

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat