Kuva: All over press

Ikäviä uutisia Sherlock Holmes -faneille - kolmannen elokuvan julkaisu viivästyy

06.03.2019 15:15 - Niki Miettinen

Leffan julkaisua siirrettiin vuodella myöhemmäksi.

Tähtinäyttelijät Robert Downey Jr., 53, ja Jude Law, 46, palaavat rooleihinsa Sherlock Holmesina ja John Watsonina Sherlock Holmes -elokuvasarjan tulevassa kolmanessa osassa. Elokuvan julkaisua on nyt siirretty joulukuusta 2020 myöhempään ajankohtaan, vuoden 2021 joulukuun loppuun. 

Ohjaaja Guy Ritchie, 50, aloitti uudenlaisen Sherlock Holmes -elokuvasarjan vuonna 2009, jossa Downey näytteli uutta hyvin poikkeavaa versiota tutusta yksityisetsivä Holmesin hahmosta. 

Nerokkaan Sherlock Holmes -hahmon kehitti alkujaan kirjailija Arthur Conan Doyle vuonna 1886. Hän kirjoitti suositun kirjasarjan yksityisetsivästä ja hänen apuristaan tohtori John Watsonista, jota Law on esittää elokuvasarjassa. Kirjailija menehtyi vuonna 1930, todennäköisesti sydänkohtaukseen.

Kolmannen leffan tulee tekemään yhteistyössä elokuvayhtiöt Warner Bros. ja Village Roadshow Pictures sekä sen käsikirjoittajaa Chris Brancato, 56, mutta ohjaajaa sille ei ole vielä varmistettu. Ritchie ohjasi ensimmäiset kaksi leffaa, jotka julkaistiin vuosina 2009 ja 2011. Syitä julkaisun siirtämiselle ei ole vielä kerrottu.

Lue myös: Sherlock Holmes -elokuvista tulee kolmas osa

Lue myös: Sherlock Holmes -tähti elää eläinfarmilla

Lue myös: Tältä Robert Downey Jr. näyttää naisena!

Lähde: Hollywood Reporter

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat