Kuva: AOP

Jordyn Woods paljasti, mitä hänen ja Tristan Thompsonin välillä todella tapahtui

04.03.2019 08:15 - Katariina Auvinen

Kardashian on syyttänyt naista avoimesti kodinrikkojaksi.

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhde päättyi pari viikkoa sitten ikävällä tavalla, kun mies päätyi pettämään taas naista. Tällä kertaa Thompsonin kerrottiin muhinoineen Kylie Jennerin parhaan ystävän Jordyn Woodsin kanssa. 

Woods muutti tilanteen jälkeen pois Jennerin luota ja oli omien sanojensa mukaan yrittänyt pyytää anteeksi perheeltä, mutta hänen yhteydenottopyyntöihin ei oltu vastattu. Nyt nainen puhui kuitenkin suunsa puhtaaksi Jada Pinkett-Smithin talkshowssa. 

Woods kertoi varsin avoimesti, että hän meni juhlimaan ystäviensä kanssa baariin, jossa sattui olemaan myös Thompson. Myöhään illalla jotkut Woodsin ystävät kertoivat menevänsä jatkamaan juhlimista miehen luokse, joten nainen päätti lähteä mukaan. 

(kuva: AOP)

- Se tuntui silloin hyvältä idealta ja turvalliselta, koska mielummin olisin Tristanin talossa kuin jonkun täysin tuntemattoman, hän selitti haastattelussa. 

Naisen mukaan mitään kummallista ei tapahtunut hänen ja Thompsonin välillä. Woods kuitenkin myönsi istuneensa nojatuolin käsinojalla, kun Thompson istui tuolilla. Hän oli heittänyt jalkansa miehen syliin, mutta mitään muuta ei tapahtunut. Woodsin nähtiin lähtevän Thompsonin talolta seitsemän aikaan aamulla. 

Kardashian otti kantaa asiaan sosiaalisessa mediassa ja kertoi Woodsin rikkoneen silti hänen perheensä. 

Woods kertoi olevansa pahoillaan ja myönsi alkoholilla olleen osuutta illan tapahtumiin. 

Lue myös: Fanit raivostuivat Tristan Thompsonin tekemisistä: "Khloé varmasti sortuu ottamaan hänet takaisin"

Lue myös: Jordyn Woods yritti pyytää anteeksi tekemisiään Kardashianeilta - sai kylmän vastaanoton

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat