Kuva: All over Press

Jennifer Lopezin jakoi ihanan viestin kumppanilleen - julkaisi useita yhteiskuvia parista

04.02.2019 16:15 - Niki Miettinen

Kaunotar on juhli poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa toista vuosipäiväänsä.

Monilahjakkuus Jennifer Lopez, 49, jakoi ihanan viestin kuvien kanssa Instagramissa, jossa hän juhlisti parisuhteensa toista vuosipäivää poikaystävänsä Alex Rodriguezin, 43, kanssa.

Kaunotar jakoi viisi kuvaa pariskunnan yhteisestä elämästä yhdessä Instagram-päivityksessä.

Ensimmäisessä kuvassa pariskunta on uppoutunut toistensa katseisiin kesäisessä auringonlaskussa. Kolmessa kuvassa Rodriguez poseeraa yksin ja yhdessä kuvassa pariskunta oli lastensa kanssa. Neljä lasta ovat heidän aikaisemmista suhteistaan, joista molemmilla on huoltajuus kahdesta lapsesta.

”Kaksi vuotta nauramista, hauskuutta ja seikkailuja, jännitystä, kasvua, oppimista, todellista ystävyyttä ja niin paljon rakkautta! Teet minun maailmastani paljon kauniimman, turvallisemman ja tasapainoisemman tässä jatkuvasti muuttuvassa ja eteenpäin liikkuvassa elämässä. Saat minut tuntemaan oloni teini-ikäiseksi, jonka elämä on vasta alkanut. Joka kerta kun luulen tietäväni sinusta kaiken, yllätät minut mitä ihmeellisimmillä tavoilla ja muistutat minua siitä, kuinka siunattu olen, että löysin sinut tässä elämässä”, Lopez kirjoitti Rodriguezista. Kuvat voit katsoa yläpuolella, oikealle osoittavasta nuolesta klikkaamalla tai täältä.

Hollywoodlife-julkaisun mukaan pariskunnan kihlautumisesta liikkuu paljon huhuja, mutta Lopez on sanonut heidän olevan erittäin onnellisia tämän hetkiseen tilanteeseen.

Lue myös: Jennifer Lopez puki näyttävästi 90-luvun suosikkivaatteen - katso kuvat inspiroivasta tyylistä

Lue myös: Yli 40-vuotiaat julkkiskaunottaret, jotka ovat mielettömässä kunnossa - katso

Lue myös: Jennifer Lopez paljasti treenatun vartalonsa, seuraajat hehkuttavat: "Olen sanaton"

Lähde: Hollywoodlife

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat