Kuva: AOP

5 asiaa, joista kannattaa ehdottomasti ottaa oppia Sinkkuelämää-sarjan Mirandalta

23.01.2019 16:15 - Henna Koste

Miranda Hobbes muistetaan realistina ja uranaisena.

Sinkkuelämää-sarjan ensimmäisestä jaksosta on kulunut jo yli 20 vuotta. Naisnelikon elämää Manhattanilla seurattiin vuodesta 1998 vuoteen 2004. Yksi päähenkilöistä oli Cynthia Nixonin esittämä Miranda Hobbes. MsMojo-sivusto listasi syitä, miksi punapäisestä lakinaisesta kannattaa ottaa oppia. 

Kiinnostavaa puhetta seksistä

Sinkkuelämää-sarjassa murrettiin tabuja, etenkin seksiin liittyviä. Miranda uskalsi puhua seksistä suoraan ja kiinnostavasti. Hän ei myöskään pelännyt sanoa kumppanilleen, mitä hän haluaa. 

Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos

Voimakastahtoinen Miranda ei välitä mitä hänestä puhutaan selän takana tai millaisia törkeyksiä hänelle lauotaan päin naamaa. 

Kultaisia neuvoja

Jos joltain, niin Mirandalta kuuli usein hyviä vinkkejä elämän eri tilanteisiin. Nainen oli todellinen realisti. Hän osasi pukea asiat selkeästi sanoiksi. 

Ura ja perhe sopusoinnussa

Mirandalla oli menestyksekäs ura, hän oli myös rakastava äiti. Miranda oli moderni nainen, ja tiesi, että nainenkin saa luoda uraa. Eikä sitä tarvinut pyydellä anteeksi. 

Samaistuttavia tunteita

Miranda sanoi monta kertaa suoraan ne asiat, joita monet meistä miettivät mielessään. Hän teki tavallisia asioita, eikä esittänyt mitään. Miranda kaipasi usein herkkuja ja saattoi mässäillä antaumuksella. 

(kuva: AOP)

Katso lisää alta olevalta videolta.

Lue myös: 5 hauskaa asiaa, joita et ole ehkä huomannut Sinkkuelämää-sarjassa - vai oletko?

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjasta poistettu kohtaus ylitti hyvän maun rajan - "Kamalaa, että kuvasimme sen"

Lähde: MsMojo

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat