Kuva: AOP

Lindsay Lohan anelee Hollywoodilta armoa - kertoo jättäneensä raikulielämän

09.01.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Lindsay Lohan joutui poliisin kanssa tekemisiin monesti muun muassa huumeiden hallussapidosta sekä varastelusta kymmenen vuotta sitten.

Takavuosien teinitähti Lindsay Lohan, 32, on pitänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa ja laittanut elämäänsä kuntoona. Nainen menetti monia työmahdollisuuksiaan vielä viisi vuotta sitten, kun hän oli sotkenut elämänsä, sairastunut masennukseen ja sekaantunut huumeisiin. 

Nyt Lohan on muuttanut Dubaihin, koska hän ei kestänyt Hollywoodin negatiivista ilmapiiriä ja leimaa. Lohan on nyt anellutkin, että ihmiset eivät leimaisi häntä menneisyyden perusteella. 

- Toivoisin, että en saisi niin paljon törkyä niskaani menneisyyden perusteella, hän kertoo Variety-julkaisulle antamassaan haastattelussa. 

Vuonna 2007 nainen oli kaikista pohjimmilla, kun hänet pidätettiin rattijuopumuksesta. Hänen hallustaan löydettiin myös kokaiinia, joka vei naisen ongelmiin viranomaisten kanssa. 

- En halua kuulostaa marttyyriltä, mutta asiat tapahtuivat minulle kymmenen vuotta sitten ja ne ovat menneisyyttäni. Olen aivan erilainen nykyisin, hän kertoo. 

Lohan uskoo, että joutui ongelmiin huumeiden kanssa sen vuoksi, että 2000-luvun lapsitähtiä ei osattu suojella oikealla tavalla. 

- Ihmiset tunnistivat sinut, kun olit niin nuori ja sen jälkeen he alkoivat jahdata sinua, joten se oli ehkä vaikeinta. Sen sijaan, että olisit elänyt normaalia kouluelämää, halusit vain mennä clubille, joten se oli varmasti vaikeinta, hän kertoo. 

Lindsay Lohanin pidätyskuva levisi maailmalla vuonna 2011, kun nainen joutui ongelmiin poliisin kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Lindsay Lohanin seksikkäät mallikuvat saavat faneilta ylistävää palautetta: "Olet fantastinen"

Lue myös: Lindsay Lohan on lähes tunnistamaton tuoreessa kuvassa - katso naisen seksikäs Lumikki-look

Lue myös: Lindsay Lohan julkaisi nuoruuskuvan, fanit kehuvat - "Olit niin ihana tuolloin!"

Lähde: Variety 

Kilpailut

Uusimmat