Kuva: AOP

Huippumalli Cindy Crawfordin poika pidätettiin - saattaa menettää ajolupansa

03.01.2019 09:15 - Katariina Auvinen

Presley Gerber on joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa.

Entinen huippumalli Cindy Crawford, 52, on nähty usein punaisella matolla tyttärensä Kaia Gerberin, 17, sekä hänen poikansa Presley Gerberin, 19, kanssa. Molemmat naisen lapsista tekevät uraa mallina, mutta hänen poikansa on nyt joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa. 

Daily mail -julkaisu uutisoi, että nuorukainen pidätettiin tällä viikolla rattijuopumuksesta. Mies oli ajanut holtittomasti autollaan ja poliisi pysäytti hänet neljältä aamuyöllä. Kun poliisi jututti Presleytä, he olivat haistaneet alkoholin autossa. Yhdysvaltojen poliisi teki miehelle raittiustestin, jossa Presley oli epäonnistunut.  

Koko perhe yhdessä. Oikealla Presley Gerber. (kuva: AOP)

Mies vietiin verikokeisiin, joista selviää myöhemmin, ajoiko hän alkoholin vaikutuksen alaisena. Jos hänet tuomitaan, se tarkoittaa että nuorukainen menettää ajolupansa vuodeksi. 

- Presley Gerber ottaa tapauksen erittäin vakavasti ja hän tulee ryhtymään tarvittaviin toimiin väitteiden käsittelemiseksi, miehen asianajaja kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Presley ei ole ennen ollut tekemisissä viranomaisten kanssa eikä hänellä ole ennestään rikosrekisteriä. Cindy Crawford ei ole kommentoinut poikansa tekemisiä. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Cindy Crawfordin Kaia-tyttären malliura huimassa nousussa - katso upea yhteiskuva kaunottarista

Lue myös: Ihmiset raivostuivat muotijätin mainokselle - "Mitä ihmettä te oikein mainostatte tässä?"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat