Kuva: Getty Images

Donald Trump luuli näyttelijäkomistusta oikeaksi Batman-hahmoksi - "Se oli aika hauskaa"

13.12.2018 21:45 - Lauri Kujanpää

Christian Bale näytteli Batmania kolmessa elokuvassa.

Nykyinen USA:n presidentti Donald Trump, 72, oli kovasti mukana viihdemaailmassa ennen kuin astui Valkoiseen Taloon. Batman-näyttelijä Christian Bale, 44, on kertonut nyt hauskan tarinan, jossa Trump ei ollut ihan tilanteen tasalla.

Kaikki oli tapahtunut Trumpin kuuluisissa tornitalossa, jossa lepakkomiehestä kertovaa elokuvaa Yön Ritarin Paluu kuvattiin. Trump oli pyytänyt päänäyttelijä Balea käymään luonaan.

- Olen tavannut Trumpin kerran. Hän kutsui minut käymään toimistossaan, kun olimme hänen tornissaan kuvaamassa. Luulen, että hän luuli minun olevan Bruce Wayne, koska olin pukeutunut kuin roolihahmoni. Joten Trump puhui minulle kuin Waynelle ja näyttelin siinä mukana, sillä se oli aika hauskaa. Minulla ei ollut ajatustakaan silloin, että hän aikoisi presidentiksi, Bale kertoo Salon-lehdelle.

Bruce Wayne on mies, joka on Batmanin puvun sisällä. Rikas miljonääri, joka yrittää taistella naamioituneena rikollisuutta vastaan.

Christian Bale on näytellyt Batmania kolmessa suositussa elokuvassa: Batman Begins, Yön Ritari ja Yön Ritarin Paluu. Elokuvat takoivat satoja miljoonia dollareita elokuvateattereissa.

Lue myös: Donald Trump käytti jälleen luvatta muiden musiikkia - loukattu laulajatähti jyrähti Twitterissä

Lue myös: Christian Bale katuu tekemäänsä Terminator-elokuvaa

Lue myös: Donald Trump kertoi näyttäneensä Elvikseltä nuorempana - vertaa itse

Lähde: Salon

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat