Kuva: Mikko Räsänen

Aki Linnanahde luottaa Linnan juhla -puvussa julkkisstylistiin - vaimollakin tunnetun designerin asu

05.12.2018 17:45 - Lauri Kujanpää

Radiojuontaja ei jännitä juurikaan Linnan juhliin saapumista.

Radio Novan Aamusta tuttu Aki Linnanahde, 39, sai kutsun Linnan juhliin ja astuu ensimmäistä kertaa vieraana Presidentinlinnaan itsenäisyyspäivänä. Linnanahde kertoo Voice:Fille, että tunnelma on odottava.

- Nyt on hyvä ja odottava tunnelma siitä, että mitä ilta tuo tullessaan. On vaikeaa vielä hahmottaa, että millaista siellä oikein on.

Linnanahde sanoo, että ei hirveästi ole etukäteen jännittänyt tilannetta.

- Ehkäpä enemmän minua jännittää vain se, että millaista siellä on, ja tässä onkin yritetty kysellä asiasta kokeneilta konkareilta. Yritän hoitaa kättelyt ja muut viralliset asiat tyylikkäästi kunnialla ja sitten illalla vaihtaa hieman enemmän vapaalle.

Isäntäparin kättelyssä Linnanahde ei aio jaaritella.

- Kunnioituksesta presidenttiparia ja muita vieraita kohtaan ei siinä aleta hirveästi jaarittelemaan, vaan toivotetaan perinteisesti hyvät itsenäisyyspäivät ja päästetään seuraavat vuoroon.

Linnan juhlien yksi seuratuimmista asioista on vieraiden tyylikkäät puvut. LInnanahde luottaa asussaan tunnettuun stylistiin Vesa Silveriin.

- Heti siinä, kun kutsu tuli, niin päätimme luottaa ammattilaisiin. Itse olen nojannut omassa asuvalinnassani Vesa Silverin asiantuntemukseen - Silverhän on ollut stailaamassa muun muassa Antti Tuiskua ja muita tunnettuja tähtiä. Myös puolisollani on tunnetun vaatesuunnittelijan tekemä puku yllään.

Linnanahde julkaisi Instagramissa Linnan juhliin liittyvän kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo laittavansa kampaustaan kuntoon.

Näet kuvan alta.

Jos kuva ei näy, paina tästä.

Kuuntele Radio Novan Aamua joka arkipäivä klo 06-10. Radio Nova ja Voice.Fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Aki Linnanahde toteutti suuren haaveensa: "Pelottaa enemmän kuin mikään 15 vuoteen"

Lue myös: Aki Linnanahde liikuttui kyyneliin kirjansa suosiosta: "En osannut unelmoidakaan"

Kilpailut

Uusimmat